Gemiddeld 0,9 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bij een tweede examentraining krijg je 10% korting
Bezig met laden...
Gemiddeld 0,9 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bij een tweede examentraining krijg je 10% korting

Herexamentraining; een goede keuze

Als je in één keer geslaagd bent, is dat geweldig nieuws. Maar misschien wil of moet jij voor een bepaald vak een herexamen VMBO, Havo of VWO doen. Of je kiest ervoor om een herexamen te gaan doen voor een hoger cijfer i.v.m. een lotingsstudie. Schrijf je dan nu in om je kans van slagen te vergroten! De Lyceo herexamentraining biedt je de mogelijkheid jouw struikelblokken intensief te oefenen onder de deskundige begeleiding van onze ervaren trainers.

Waar en wanneer? 
Van 14 t/m 17 juni 2019 biedt Lyceo herexamentrainingen in alle vakken en op alle niveaus op verschillende locaties door heel Nederland. De driedaagse herexamentrainingen starten op vrijdag 14 juni of zaterdag 15 juni, de tweedaagse trainingen starten op zaterdag 15 juni.

Alvast herexamentraining reserveren
Reserveer alvast een plek voor een herexamentraining door je in te schrijven voor een training in juni. Op de dag van de uitslag krijg je van ons een mail met de gereserveerde plek(ken) en kun je jouw reservering definitief maken of als het toch niet nodig is, annuleren. Op die manier ben je verzekerd van een plekje als je een herexamen moet of wil doen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie