Lyceo samen met IvET

IvET organiseert al 10 jaar examentrainingen in samenwerking met de TU Eindhoven (TU/e). IvET heeft besloten om in de toekomst verder te gaan met Lyceo. Als partner van het onderwijs, biedt Lyceo leerlingen in heel Nederland – van basisschool tot bul – passende ondersteuning en begeleiding. Alweer 10 jaar geleden organiseerde Lyceo, op verzoek van de TU Delft, de eerste examentraining voor scholieren. Sindsdien is Lyceo uitgegroeid tot de grootste professionele onderwijsbegeleider en ondersteuner van Nederland. Lyceo traint in het schooljaar 2013-2014 ruim 20.000  examenleerlingen, op alle niveaus, door het hele land.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lyceo biedt examentrainingen aan in alle vakken, op alle niveaus, door het hele land!

In kleine groepen word je klaargestoomd voor het examen. Ons enthousiaste team van professionals is er voor jou! De door ons opgeleide begeleiders lopen de examenstof stapsgewijs met je door, leren je tips & tricks en helpen je bij het maken van verschillende vraagstukken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van speciaal door Lyceo ontwikkeld lesmateriaal.

Waar wacht je nog op? Meld je direct aan!

Lyceo-cjp-reserveer-button-def