Onze medewerkers

 

Onze examentrainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk hoogvliegers in hun studie en zijn aan strenge selectiecriteria onderworpen. Het zijn studenten die een relevante hbo-/wo-opleiding volgen. Zij doorlopen diverse didactische en inhoudelijke trainingen. De frisse aanpak en enthousiaste benadering van deze studenten motiveren en prikkelen de leerlingen om beter te presteren.

Onze coördinatoren in de huiswerkbegeleiding

Lyceo werkt met wo-geschoolde orthopedagogen en/of psychologen. Coördinatoren zijn elke dag op de locatie aanwezig en vormen als stabiele factor het vaste aanspreekpunt voor leerling, ouder(s)/verzorger(s) en de school.

Onze begeleiders

Onze begeleiders werken nauw samen met de coördinatoren. De begeleiders volgen eveneens een relevante hbo/wo-opleiding en worden ook aan strenge selectiecriteria onderworpen. De frisse aanpak en enthousiaste benadering van deze studenten motiveert en prikkelt de leerlingen om beter te presteren. De ervaring leert dat de inzet van hoogopgeleide studenten tot het beste resultaat leidt. De leerlingen reageren positief op de interactie met onze studenten die onder permanent toezicht van de coördinator staan.

Trainingsprogramma voor trainers

In samenwerking met het Onderwijscentrum van de VU Amsterdam heeft Lyceo een didactisch trainingsprogramma ontwikkeld voor onze begeleiders.

Jouw beoordeling telt!

Al onze docenten worden geëvalueerd. En in deze evaluatie speelt natuurlijk ook jouw beoordeling een rol. Hoe heb jij de (individuele) begeleiding ervaren? Wat ging er goed en wat kan er beter? Dit oordelen nemen we mee in het verder ontwikkelen van onze begeleiders. Ook voor hen geldt natuurlijk, dat ze nooit te oud zijn om te leren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie