Rekentoetstraining

Lyceo zorgt samen met jou dat je goed voorbereid je rekentoets ingaat! Een instaptoets bepaalt per onderdeel wat je huidige niveau is. Op basis van deze resultaten wordt er een persoonlijk studieprogramma opgesteld om de ontbrekende kennis en vaardigheden bij te spijkeren. Je frist je kennis op en gaat veel oefenen, zodat je niveau van rekenen verbetert en je weet wat je kan verwachten. Deze toetsen zijn vanaf 2015 verplicht, wat betekent dat elke leerling een voldoende voor beide toetsen moet halen.

Wat houdt rekentoetstraining in?

Tijdens deze individuele begeleiding wordt de leerling voorbereid op het maken van de rekentoets. Een instaptoets bepaalt per onderdeel wat je huidige niveau is. Op basis van deze resultaten wordt er een persoonlijk studieprogramma opgesteld om de ontbrekende kennis en vaardigheden bij te spijkeren.

Wat zijn de voordelen?

  • Gericht op verbeteren van rekenen
  • Antwoord op al je vakinhoudelijke vragen
  • Intensieve en individuele begeleiding
  • Een vaste, ervaren en positieve begeleider

Voor wie?

Rekentoetstraining is er voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs en MBO. Ook voor leerlingen met faalangst of leerlingen met leer- en aandachtsproblematiek is deze vorm van begeleiding geschikt.

Aanmelden

Meld je aan. Na deze aanmelding zal er contact opgenomen worden om een eerste gesprek in te plannen.