Studiekring Alkmaar – Laat

Huiswerkbegeleiding in Alkmaar – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Midden in het centrum van Alkmaar vind je Studiekring Alkmaar, in de buurt van het PCC Lyceum en het Murmellius Gymnasium. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor veel leerlingen uit Alkmaar en omgeving. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Alkmaar? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining.

Je kunt je direct aanmelden voor bijles of huiswerkbegeleiding bij Studiekring Alkmaar – Laat. Meer weten over onze diensten? Kijk dan op de pagina’s over bijles en huiswerkbegeleiding.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Inge de Ree

Vestigingsmanager

Mijn naam is Inge de Ree. Ik heb Psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daar heb ik veel kennis opgedaan in het ondersteunen van jongeren die extra hulp of begeleiding nodig hebben. Voor de optimale begeleiding is goede communicatie met zowel de leerling als ouders en eventueel school van essentieel belang. Daarnaast vind ik een persoonlijke aanpak erg belangrijk, aangezien elke leerling uniek is met zijn of haar eigen kwaliteiten! Samen met mijn team van enthousiaste en kundige begeleiders zorg ik voor een positieve en veilige leeromgeving, waarin persoonlijke aandacht centraal staat.

 • Studiekring Alkmaar – Laat
 • Laat 90 a
 • 1811EK Alkmaar
 • Inge de Ree
 • Vestigingsmanager
+31653129607

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Bij Studiekring Alkmaar begeleiden we je graag met het maken van je huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar met het nummer 072 511 31 72.

Centrale locatie
Studiekring Alkmaar ligt midden in de winkelstraat Laat, boven de winkel van Prénatal. De ruimte is groot, licht en rustig, zodat leerlingen geconcentreerd hun huiswerk kunnen maken.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding word je uitgenodigd voor een intakegesprek met je ouder(s). Zo weet jij wat Studiekring precies inhoudt en kan onze vestigingsmanager een persoonlijk plan van aanpak voor je samenstellen.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Alkmaar kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Gamen, maar geen woordjes leren. Volgende week vier proefwerken en nu al het overzicht kwijt. Steeds meer rode cijfers in Magister. Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Herken jij jezelf hierin? Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak je je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na drie uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af, zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

  Bijles

  Vind jij bepaalde vakken lastig? Heb je bijvoorbeeld moeite met Duits, economie of wiskunde? Dan kan je voor bijles bij Studiekring Alkmaar terecht! Met één tot twee uur bijles per week van een docentbegeleider van Studiekring krijg je dat moeilijke vak zo onder de knie!

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van uw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om het zelf te doen, maar zou je nog wat extra hulp kunnen gebruiken? Bij studiecoaching leer je efficiënt plannen. Het is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij de focus niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het aanleren van studievaardigheden. Met één uur in de week krijg je de extra ondersteuning die je nodig hebt. Heb je interesse? Neem dan contact op met onze vestigingscoördinator.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig je huiswerk maken, maar is het thuis te druk om je goed te kunnen concentreren? Zoek je een plek waar je rustig aan de slag kan gaan? Kies dan voor onze huiswerkklas! Tijdens huiswerkklas ga je in de middag aan de slag met je huiswerk onder toezicht van een coach, zodat je daarna tijd over hebt voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingscoördinator.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is voor veel leerlingen een spannend moment waarbij alles nieuw is. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op deze nieuwe, spannende periode. Daarbij krijgen de leerlingen handige tips van onze deskundige coaches, zodat ze goed van start kunnen gaan. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingscoördinator.

  Faalangsttraining

  Heb jij vaak last van stress of zenuwen als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Blijf je daardoor niet goed presteren, ondanks je goede voorbereidingen? Kom dan langs voor faalangsttraining! In zes bijeenkomsten van 45 minuten heb jij zo weer grip op je faalangst. Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingscoördinator.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie