Lyceo Almere – Buitenhout College

Buitenhout College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo verzorgt de begeleiding op het Buitenhout College in Almere. Bij ons kan je huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Omdat we op jouw school aanwezig zijn, kan je meteen na je laatste les naar ons toekomen. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Coordinator van Lyceo

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Buitenhout College in Almere zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Almere – Buitenhout College
 • Ambonstraat 3
 • 1335JV Almere
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingsmanager
+31717900040

Over deze locatie

Op het Buitenhout College zitten duizend leerlingen met een enorme variatie aan talenten. Er wordt alles aan gedaan om die talenten naar boven te laten komen. Er wordt gefocust op zelfontplooiing, het ontdekken van talent en het leerproces. Lyceo gaat jou daar ook bij helpen! Voor we beginnen stellen we een speciaal plan voor je op. We houden warm contact met jouw ouders, mentor en andere belangrijke medewerkers binnen de school, zodat we jou op de meest efficiënte manier kunnen helpen met het aanleren van belangrijke studievaardigheden. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in de vertrouwde omgeving van jouw school in kleine groepen, zodat jij rustig je huiswerk kunt maken. Heb je moeite met specifieke vakken? Dan is er de mogelijkheid voor één op één bijles. Zodra je cijfers beginnen te veranderen zul je merken dat je met veel meer positiviteit  en zelfvertrouwen in je eigen leerproces zult staan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom dan een keer langs om kennis te maken! We kunnen een geheel vrijblijvend gesprek inplannen om te kijken naar welke vorm van begeleiding het beste bij jou past.

Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van het Buitenhout College.

Openingstijden

 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 13:15 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Leren en het maken van huiswerk kan makkelijker gezegd zijn dan gedaan. Merk je dat je er moeite mee hebt? Doe het dan samen met Lyceo! Maak je huiswerk in een rustige en vertrouwde omgeving in je eigen school. De huiswerkbegeleiding gebeurt in groepen van zeven, dus krijg je veel persoonlijke aandacht. Je kunt vragen stellen aan de begeleider en deze helpt je ook met het nakijken van het maakwerk en met het overhoren van het leerwerk. Je krijgt de begeleiding van ons team en we helpen je met plannen, structureren en het aanleren van belangrijke studievaardigheden. Zo kan je thuis helemaal ontspannen en sta je positiever in je leerproces. Met een speciaal op maat gemaakt plan zorgen we ervoor dat jouw doelen worden behaald!

  Bijles

  Als je moeite hebt met specifieke vakken is er de mogelijkheid voor bijles. De bijlessen zijn één op één met een begeleider. De begeleiders zijn door een strenge selectie heen gegaan en helpen je met vakken waar zij gespecialiseerd in zijn. Je kunt al je vakinhoudelijke vragen stellen en krijgt hulp voor de onderwerpen die je lastig vindt. De bijlessen duren een uur per keer, waar alle aandacht voor jou is. Ook de bijlessen vinden plaats in de vertrouwde omgeving van jouw eigen school.