Lyceo Almere – Montessori Lyceum Flevoland

Lyceo Montessori Lyceum Flevoland: de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Montessori Lyceum Flevoland verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Na je laatste les kan je meteen doorlopen naar de begeleiding, in een door jouw vertrouwde omgeving. Doordat we in de school aanwezig zijn, hebben we snel contact met mentoren en docenten. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

 

Michelle Dwarkasing

Vestigingsmanager

Mijn naam is Michelle Dwarkasing en ik coördineer met veel plezier de werkzaamheden van Lyceo op het Montessori Lyceum Flevoland. Voorheen ben ik al vele jaren werkzaam geweest bij Lyceo als begeleider van meerdere diensten waardoor ik ook een goed beeld heb van wat de leerling nodig heeft en hoe we deze leerling het beste kunnen helpen. Bij Lyceo zetten we de leerling voorop en wil ik met mijn professionele en enthousiaste team ervoor zorgen dat uw kind kunt groeien in een positieve omgeving. Ieder kind is uniek en daarom wordt ook de begeleiding op maat gemaakt.

 • Lyceo Almere – Montessori Lyceum Flevoland
 • Ambonstraat 5
 • 1335JV Almere
 • Michelle Dwarkasing
 • Vestigingsmanager
+31612959516

Over deze locatie

Binnen het Montessori Lyceum Flevoland is vertrouwen en persoonlijke aandacht een belangrijke factor. Door de kleinschaligheid van de school en door de manier van werken kent iedereen elkaar. Als vestiging van Lyceo vinden we het belangrijk dat we dit vertrouwen en de persoonlijke aandacht voor jou doortrekken naar de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Voor we beginnen stellen we een speciaal plan voor je op. We houden warm contact met jouw ouders, mentor en andere belangrijke medewerkers binnen de school, zodat we jou op de meest efficiënte manier kunnen helpen met het aanleren van belangrijke studievaardigheden. Tijdens de huiswerkbegeleiding kun je in de vertrouwde omgeving van je eigen school in een kleine groep rustig werken aan je huiswerk. Mocht je moeite hebben met specifieke vakken dan is er ook de mogelijkheid voor één op één bijles. Zodra je cijfers beginnen te veranderen zul je merken dat je met veel meer positiviteit  en zelfvertrouwen in je eigen leerproces zult staan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom dan een keer langs om kennis te maken! We kunnen een geheel vrijblijvend gesprek inplannen om te kijken naar welke vorm van begeleiding het beste bij jou past.

Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van het Montessori Lyceum Flevoland.

Openingstijden

 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 13:15 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Leren en het maken van huiswerk kan makkelijker gezegd zijn dan gedaan. Merk je dat je er moeite mee hebt? Doe het dan samen met Lyceo! Maak je huiswerk in een rustige en vertrouwde omgeving in je eigen school. De huiswerkbegeleiding gebeurt in kleine groepen van maximaal zeven leerlingen. Je kunt vragen stellen aan de begeleider en deze helpt je ook met het nakijken van het maakwerk en met het overhoren van het leerwerk. Je krijgt de begeleiding van ons team en we helpen je met plannen, structureren en het aanleren van belangrijke studievaardigheden. Zo kan je thuis helemaal ontspannen en sta je positiever in je leerproces. Met een speciaal op maat gemaakt plan zorgen we ervoor dat jouw doelen worden behaald!

  Bijles

  Als je moeite hebt met specifieke vakken is er de mogelijkheid voor bijles. De bijlessen zijn één op één met een begeleider. De begeleiders zijn door een strenge selectie gegaan en helpen je met vakken waar zij gespecialiseerd in zijn. Je kunt al je vakinhoudelijke vragen stellen en hulp krijgen als je bepaalde dingen niet begrijpt. De bijlessen duren een uur per keer, waar alle aandacht voor jou is. Ook de bijlessen vinden plaats in de vertrouwde omgeving van jouw eigen school.