Juffrouwjulia Culemborg – Koningin Wilhelmina College

Koningin Wilhelmina College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Al vier jaar verzorgen wij de huiswerkbegeleiding op het Koningin Wilhelmina College. Na je laatste les kan je direct door naar de huiswerkbegeleiding. Naast de huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijlessen en coaching aan op het KWC.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Coordinator van Juffrouwjulia

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op Koningin Wilhelmina College in Culemborg zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

Heb jij vragen? Neem contact op!

 • Juffrouwjulia Culemborg – Koningin Wilhelmina College
 • Beethovenlaan 1
 • 4102BM Culemborg
 • Coordinator van Juffrouwjulia
 • Vestigingsmanager
+31334690995

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Culemborg

Er is regelmatig contact met mentoren, teamleiders en andere betrokkenen zodat elke leerling zo goed mogelijk begeleid kan worden. Er is regelmatig contact met ouders om de voortgang door te nemen, daarnaast biedt ons leerlingvolgsysteem de mogelijkheid om thuis te lezen over de bevindingen tijdens de huiswerkbegeleiding. Tijdens de oudercontactavonden op school zijn wij ook aanwezig voor een gesprek.

Je gaat samen met onze enthousiaste begeleiders aan de slag met je huiswerk. Wij begeleiden je bij het maken van planningen, reiken we je leerstrategieën aan en helpen je als je een vraag hebt. De begeleiders zijn er ook om je leerwerk te overhoren. Als je al je huiswerk af hebt, mag je naar huis. Dan kan je echt ontspannen als je thuis bent. Met onze hulp leer je zelf plannen en studievaardigheden aan die bij jou passen, daar heb je je hele schoolcarrière iets aan!

Ben je benieuwd geworden? Loop eens langs! Voor meer informatie kan je contact opnemen via telefoon of e-mail. Er kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland worden.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Koningin Wilhelmina College.

Openingstijden

 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Culemborg kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb je moeite met het maken en leren van het huiswerk? Kan jij je thuis niet goed concentreren of vind je het lastig om met je huiswerk te beginnen? Dan is de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia op het KWC iets voor jou. Wij bieden een rustige werkplek waar je zelfstandig aan de slag gaat met je huiswerk en vragen kan stellen wanneer nodig. De geleerde lesstof wordt overhoord door onze begeleiders en afgetekend in het huiswerkvolgsysteem.

  Daarnaast helpen wij je met het maken van planningen, het leren ‘leren’ en werken we gezamenlijk naar meer zelfstandigheid. Als je je hebt aangemeld voor onze huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan stellen we jouw persoonlijke doelen op.
  Als je eenmaal begonnen bent met de huiswerkbegeleiding is er regelmatig contact over jouw voortgang en stellen we eventueel onze doelen bij.

  Bijles

  Wil je graag persoonlijke begeleiding bij een lastig vak? Loop je achter met de lesstof? Dan ben je bij juffrouwjulia aan het juiste adres! Onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt. De bijlessen worden gegeven in een rustige ruimte waar jij al jouw vragen kan stellen aan de begeleider. Je kunt ervoor kiezen om voor meerdere vakken bijles te volgen op onze juffrouwjulia vestiging op het KWC.

  Bekijk meer informatie over Huiswerkbegeleiding in Culemborg, of Bijles in Culemborg op de site van Juffrouwjulia.