Den Haag – François Vatelschool

Den Haag François Vatelschool – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op de François Vatelschool in Den Haag verzorgt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te bieden. Een enthousiast team van begeleiders staat voor jou klaar om je te helpen bij het verbeteren van je studievaardigheden. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag, van 14.30 tot 17.00 uur.

Mijn naam is Sharani Sowikromo en ik ben vestigingscoördinator op de François Vatelschool in Den Haag. Ik ben afgestudeerd in de psychologie en heb dankzij mijn studie en verschillende werkervaringen, een breder inzicht gekregen in waarom mensen doen wat ze doen. Vaak is men niet bewust dat ze meer kunnen dan ze denken. Het geeft me energie om mensen te helpen bij hun (persoonlijke) ontwikkeling door hun eigen kwaliteiten te versterken en focus te leggen op hun talenten.

Met een vast team van ervaren begeleiders biedt onze vestiging leerlingen structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden. Op deze manier stimuleren wij een goed verloop van hun schoolcarrière waar de leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Bij Lyceo is oog en oor voor de individuele leerling. Wij willen dat elke leerling trots kan zijn op zichzelf. Trots op wie hij is en wat hij kan. Persoonlijke aandacht vinden wij daarom erg belangrijk. Wij bieden je een rustige plek in de school waar je jouw huiswerk kan maken en je je kan voorbereiden op toetsen.
Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je met jezelf te ontwikkelen in je studievaardigheden, waarbij je begeleid wordt  door een vaste begeleider. Begeleiders hebben allen hun eigen expertise en beschikken over ruime ervaring. Daarnaast hebben we goed contact met school en werken wij samen met jouw docenten. Samen met je ouders en school kunnen we overleggen zodat de begeleiding altijd aansluit bij jouw behoeftes. We bespreken wat jij nodig hebt om je optimaal verder te ontwikkelen.

Huiswerkbegeleiding

Wil je betere cijfers? Wil je weten hoe je je huiswerk het beste kan aanpakken? Wij kunnen je helpen! Bij het starten van het traject maken we een persoonlijk plan voor en met jou, om je doelen te behalen. Wij bieden je een rustige werkplek waarbij je onder begeleiding aan je huiswerk kunt werken en mogelijkheid hebt om vakinhoudelijke vragen te stellen. Daarnaast krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Een van de effectiefste stappen die je kunt zetten om je huiswerk te maken en te leren is door je huiswerk goed te plannen. Ons team leert je om een goede planning te maken! De begeleiders staan voor jou klaar om je huiswerk naar te kijken en je leerwerk te overhoren. Met de handvatten die we je bieden zal je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier kunnen maken. Je vorderingen houden we bij in een leerlingvolgsysteem, wat ook thuis in te kijken is.

Bijles

Wil je een mooi cijfer halen voor een vak dat je lastig vindt en heb je behoefte aan individuele begeleiding? Bijles van Lyceo is gericht op persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter zal presteren. Om er voor te zorgen dat de bijles zoveel mogelijk aansluit bij de onderwerpen van het vak waar jij tegen aan loopt, bepaal jij wat er tijdens de bijlessen besproken wordt. De bijlesdocent beschikt over ruime kennis van één of meerdere vakken. Je kunt dus al je vragen over je lastige vak aan deze begeleider stellen. Door de één-op-één begeleiding krijg je de volle aandacht, waardoor je sneller tot inzichten komt.
Tijdens de individuele bijles helpen wij jou met jouw groei om betere cijfers te halen.
  • Lyceo Den Haag Francois Vatelschool
  • Granaathorst 20
  • 2592TD Den Haag
  • Sharani Sowikromo
  • Vestigingscoördinator
+31610433792