Haags Studiepunt – Den Haag Gymnasium Sorghvliet

Den Haag Gymnasium Sorghvliet – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Haags Studiepunt verzorgt in Den Haag huiswerkbegeleiding en bijles op Gymnasium Sorghvliet. Op maandag tot en met donderdag van 14.30 tot 18.00 uur, kan je bij ons terecht om unieke begeleiding te krijgen die feilloos op de werkwijze van jouw school aansluit. We communiceren met je docenten, mentoren en conrectoren over je voortgang en mogelijke oplossingen voor eventuele leerproblematiek. Zo bieden wij begeleiding op maat, ook in de vorm van bijlessen.

Claudia Berruti

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Claudia Berruti en ben de vestigingscoördinator op het Sorghvliet. Ik heb een Bachelor in International Studies behaald en heb een Master in Latijns Amerika studies met een focus op publieke beleid in de educatie. Persoonlijke aandacht staat centraal zodat we de beste tactiek kunnen vinden die bij de leerling past. We bieden onze leerlingen stabiliteit en regelmaat. We helpen hen zichzelf te ontwikkelen, zodat ze goed voorbereid en zelfstandig de geleerde technieken in praktijk kunnen brengen.

  • Haags Studiepunt – Den Haag Gymnasium Sorghvliet
  • Johan de Wittlaan 22
  • 2517JR Den Haag
  • Claudia Berruti
  • Vestigingscoördinator
+31634120602

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Het maken van huiswerk maakt een belangrijk deel uit van je leven: op onze locatie helpen wij je met het inrichten van een efficiënt leerproces, het uitkiezen van leermethoden en de concentratie. Een Gymnasium vraagt om een bijzondere aanpak: ons team ondersteunt intelligente jonge mensen zoals jij dan ook op passende wijze. We werken met jou naar zelfstandigheid, zodat je jouw studievaardigheden op school en tijdens je studie later succesvol in de praktijk kan brengen.

Ben je benieuwd geworden? Je kan contact opnemen via telefoon of e-mail voor een gratis proefmiddag of kennismakingsgesprek.

Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Moeite met je huiswerk? Hulp met plannen of extra uitleg nodig? Dan is Haags Studiepunt de plek voor jou. Van maandag tot en met donderdag helpen we je op Gymnasium Sorghvliet met het maken van een dagplanning en het structuren van je leerproces, zodat je daarna goed aan de slag kunt. We beginnen altijd met leerwerk, en helpen je de juiste leermethode te kiezen. Per vak kijken we naar jouw sterke en minder sterke kanten en reiken je aan wat je nodig hebt. Tijdens toetsweken werken we met aangepaste roosters om je extra steun te bieden als het er op aankomt. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. We werken samen aan door jou opgestelde persoonlijke doelen. Door effectiever met je huiswerk aan de slag te gaan, hou je tijd over voor leuke dingen!

Bijles

Heb je na de les nog vragen? Kom je er bij een specifiek vak niet helemaal uit? Bijles is dan een perfecte mogelijkheid om mee te komen. Met je persoonlijke begeleider kun je precies werken aan de onderwerpen waar jij moeite mee hebt, zodat je weer plezier in het vak kunt krijgen. De bijles vindt plaats op een moment dat het jou uitkomt, en zo vaak als je wilt.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie