Haags Studiepunt Den Haag – Hofstad Lyceum

Den Haag Hofstad Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In de klaslokalen van het Hofstad Lyceum wordt na schooltijd huiswerkbegeleiding en bijles gegeven door Haags Studiepunt. Natuurlijk zijn de leerlingen van Hofstad Lyceum welkom, maar ook leerlingen van andere middelbare scholen kunnen op onze vestiging terecht. De rustige omgeving biedt je de mogelijkheid om goed geconcentreerd je huiswerk te maken en je leerwerk te leren. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Xaveer van Tol

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Xaveer van Tol en ik ben het aanspreekpunt op het Hofstad Lyceum. Na een studie Chinastudies en het volgen van de docentenopleiding heb ik veel mooie ervaringen mogen hebben in het voortgezet onderwijs. Met passie voor taal en onderwijs bied ik zowel culturele als linguïstische kennis aan en zet ik mij in voor kwalitatieve verbeteringen in het onderwijs. Zo acht ik het van het hoogste belang dat de leerlingen op het Segbroek de kans krijgen om een éxtra steuntje in de rug te krijgen! Met een focus op het “leren leren” hoop ik dat al onze leerlingen de drive vinden om zijn/haar talenten te ontwikkelen en zij de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen weten te vinden in hun leerproces. Geef mij gerust een belletje wanneer ik ook jullie van dienst kan zijn!

 • Haags Studiepunt Den Haag – Hofstad Lyceum
 • Colijnplein 9
 • 2555HA Den Haag
 • Xaveer van Tol
 • Vestigingscoördinator
+31655376383

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Doordat we op school aanwezig zijn, is er makkelijk en vaak contact met de zorgcoördinator, afdelingsleiders en docenten. Ook heb ik regelmatig contact met de mentoren van de leerlingen. Voor elke rapportvergadering stuur ik hen een update over hun mentorleerlingen, zodat zij deze informatie mee kunnen nemen tijdens de vergadering.

Een team van ervaren begeleiders staat elke dag klaar om je zo goed mogelijk huiswerkbegeleiding in Den Haag aan te bieden. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. De groepen zijn klein en er zijn vaste begeleiders aanwezig. Op deze manier zijn we op de hoogte van wat er speelt, wat de zwakke vakken zijn en wordt er een veilige, fijne omgeving gecreëerd. Op onze vestiging wordt tevens aandacht besteed aan studievaardigheden, zodat je leert om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

Met de huiswerkbegeleiding en bijles van Haags Studiepunt proberen wij jou zo goed mogelijk te helpen. Direct na schooltijd kan je bij ons terecht met je huiswerk en al je vragen, zodat je thuis kan ontspannen. Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs!

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Een team van ervaren begeleiders maakt, met behulp van ons eigen leerlingvolgsysteem, elke begeleidingsdag een planning met de leerling. Ook beantwoorden ze vakinhoudelijke vragen graag, wordt het maakwerk gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Tevens houden we ons tijdens de huiswerkbegeleiding bezig met je studievaardigheden. We kijken welke leertechnieken voor jou werken zodat jij zo efficiënt mogelijk kan leren. Op deze manier werken we naar betere schoolresultaten.

  Bijles

  Tijdens de bijles bij Haags Studiepunt krijg je één op één begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Waar? Gewoon in een klaslokaal bij jou op school! De vestigingscoördinator probeert de bijlessen zo te plannen dat je meteen na je lessen bijles kan volgen. Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. Met bijles van Haags Studiepunt worden moeilijke vakken weer leuk. Een voordeel van een vestiging in school is dat de leraar van het vak waar jij bijles in wil, makkelijk te bereiken is. Op die manier kunnen we van tevoren al inventariseren waar de knelpunten zitten en kunnen we ons daar tijdens de bijlessen op richten. Door je kennis van het vak te vergroten, groeit je zelfvertrouwen en dit resulteert hopelijk in hogere cijfers!

  Basisschoolbegeleiding

  Geen enkel kind is hetzelfde, de een is goed in spelling en de ander blinkt uit in taal. Niet iedereen is overal even goed in. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Samen werken we aan de vakken die een kind lastig vindt, zodat deze meer zelfvertrouwen krijgt. Samen zorgen we ervoor dat uw kind weer plezier krijgt in leren.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie