Haags Studiepunt Den Haag Segbroek College (Goudsbloemlaan)

Den Haag Segbroek College Goudsbloemlaan – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Haags Studiepunt heeft sinds 2014 een eigen vestiging op het Segbroek College Goudsbloemlaan. Hier kunnen de leerlingen van de mavo en mavo-havo-afdelingen terecht voor onder andere huiswerkbegeleiding en bijles. Je zit in je vertrouwde lokalen en vanwege het kleinschalige karakter van de vestiging aan de Goudsbloemlaan hebben we korte lijnen met je docenten en je mentor. Onze begeleiding is hierdoor persoonlijk en afgestemd op de individuele leerling. Niet onbelangrijk, aangezien veel leerlingen op het Segbroek drukke dagen hebben doordat zij bijvoorbeeld in de Topsport of Sportplusklas zitten.

Mijn naam is Bas Hennekes en namens Haags Studiepunt ben ik vestigingscoordinator voor het Segbroek College Klaverstraat. Tijdens mijn studie bestuurskunde heb ik een passie voor onderwijsontwikkeling en kwaliteit ín het onderwijs ontwikkeld. Op onze vestiging richten wij ons op het plannen en organiseren van het huiswerk en de ontwikkeling van duurzame studievaardigheden. Op het Segbroek College Klaverstraat zetten wij in op positiviteit, transparantie, persoonlijke aandacht en werken op maat zodat wij samen het onderste uit de kan kunnen halen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Op onze vestiging werkt een ervaren, divers en bovenal enthousiast team iedere dag om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Naast het leren en maken van het huiswerk, wordt er ook aandacht besteed aan studievaardigheden. Ons doel is om jou te leren hoe je moet leren en plannen, zodat je dit uiteindelijk zelfstandig kan doen. Wij bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, bijles, rekentoetstraining, coaching, faalangstreductie en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar.

Huiswerkbegeleiding wordt van maandag tot en met vrijdag gegeven, vanaf 14.20 tot 18.00 uur. Op de vrijdag vindt de begeleiding plaats op de locatie Klaverstraat. Voor bijles en andere diensten wordt er overlegd over het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Heb je interesse? Neem gerust contact op via e-mail of telefoon.

Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek en je bent van harte welkom om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Soms lukt het je niet om je huiswerk effectief aan te pakken, Haags Studiepunt op het Segbroek College, locatie Goudsbloemlaan, kan je hierbij helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding zit je in kleine groepjes in een lokaal, onder toezicht van de begeleider. De indeling van de leerlingen wordt iedere dag opnieuw bepaald aan de hand van de te leren stof. Als je bijvoorbeeld een wiskunde proefwerk hebt, zul je worden ingedeeld bij een begeleider die dit vak goed kan uitleggen en overhoren. We starten met het plannen, daarna ga je met je huiswerk aan de slag. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. Aan de vakken waar je onvoldoende voor staat, besteden we ook aandacht. De begeleiders kijken bovendien welke studievaardigheden het beste bij je passen, zodat je op een goede manier leert. Hierdoor hou je meer tijd over voor ontspanning! Je ontwikkelingen houden we bij in ons leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen hier ook in meekijken.

Bijles

Stel dat je moeite hebt met een bepaald vak en je het gevoel hebt dat je er klassikaal niet uit komt, dan kan bijles de oplossing zijn! Met bijles is één-op-één begeleiding door een begeleider met grote vakkennis voor het vak waar je niet zo goed in bent, of waar je een hoger eindcijfer voor wilt halen. Bijles kan iedere lesdag in overleg plaatsvinden, en we hebben voor ieder vak een geschikte bijlesdocent. De bijlessen kunnen op school plaatsvinden en de tijden worden afgestemd op jouw lesrooster. We werken met strippenkaarten van 5 of 10 uur. Deze strippenkaarten zijn een jaar geldig en kunnen voor alle vakken worden ingezet. Zo weet jij dat je in ieder geval naar behoefte één-op-één les kan krijgen voor een vak naar keuze door een begeleider met vakkennis.

  • Haags Studiepunt Den Haag Segbroek College (Goudsbloemlaan)
  • Goudsbloemlaan 131
  • 2565CR Den Haag
  • Bas Hennekes
  • Vestigingscoördinator
+31655376383

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie