Haags Studiepunt Den Haag Vrijzinnig Christelijk Lyceum

Den Haag Vrijzinnig-Christelijk Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Haags Studiepunt zorgt al ruim 15 jaar voor de huiswerkbegeleiding In Den Haag aan de leerlingen van het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum, je vindt ons op de Oostduinlaan. Na je laatste lesuur kan je meteen bij ons aan de slag met je huiswerk. Binnen de school hebben wij een vast opstart lokaal waar je ook pauzeert en (niet onbelangrijk) wat drinken en lekkers krijgt. Daarna ga je in de verschillende lokalen aan het werk. Ook kan je bij ons individueel bijles volgen.

Let op: deze vestiging gaat sluiten m.i.v. het nieuwe schooljaar

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 14.00 uur tot 17.00 uur.
Vrijdag: 14.00 uur tot 17.00 uur. 

Marijke Hertzel

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Marijke Hetzel en ik ben de vestigingscoördinator voor het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum (VCL). Als oud VCL-leerling voel ik mij helemaal thuis op deze locatie. De leerlingen staan bij ons centraal. Als vestigingscoördinator help en coach ik kinderen graag om effectiever aan het werk te gaan. Met mijn team van begeleiders gaan we op zoek naar studievaardigheden die bij de leerling passen. Door te zien wat werkt, neemt stress af en plezier toe!

 

 

  • Haags Studiepunt Den Haag Vrijzinnig Christelijk Lyceum
  • Van Stolkweg 35
  • 2585JN Den Haag
  • Marijke Hertzel
  • Vestigingscoördinator
+31642337825

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Wij vinden het belangrijk te kijken naar jouw behoeften. Graag willen we eerst kennis maken met jou en je ouders in een persoonlijk gesprek. Samen bespreken we wat jouw doelen zijn, waar we ons op richten in de begeleiding. Met jou zullen we werken aan deze doelen, met je ouders zullen wij deze doelen evalueren en indien nodig, bijstellen.

Vanwege het in-school karakter van onze locatie, zijn de lijntjes binnen school kort. Zo kunnen wij snel communiceren met je afdelingsleiders, mentoren en leerkrachten om jou zo goed mogelijk te begeleiden. We houden je mentor op de hoogte door middel van mentorrapportages rondom de rapportbesprekingen. Met je ouders hebben we ook regelmatig contact, via ons leerlingvolgsysteem, per e-mail en telefoon. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat jij zo goed mogelijk begeleid kan worden.

Binnen het VCL kan je in een prettige en rustige omgeving aan de slag met je huiswerk. Samen met een enthousiast team van begeleiders helpen wij jou om zelfstandig te kunnen leren en huiswerk te maken door het aanbieden van verschillende studievaardigheden.

Nieuwsgierig geworden? Loop een keertje langs of neem gerust contact met mij op via e-mail of telefoon. In een kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Vrijzinnig Christelijk Lyceum. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in kleine groepjes, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ons ervaren team van begeleiders heeft oog voor jouw behoeften. Je werkt altijd aan het huiswerk voor de eerstvolgende schooldagen. Wij controleren je maakwerk en overhoren je leerwerk voordat je naar huis gaat. Je hoeft thuis meestal niets meer aan het huiswerk te doen! We bieden een duidelijke structuur waarin ook aandacht is voor plannings- en studievaardigheden. Daarnaast kunnen leerlingen ook voor vakinhoudelijke ondersteuning bij onze begeleiders terecht.
De huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat je zelfstandig en gestructureerd leert werken. Wij hebben regelmatig contact met je ouders over de voortgang, onder andere via ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Nog even alles op alles zetten voor één bepaald vak, of een achterstand inhalen? Dan kunnen bijlessen van Haags Studiepunt je uitkomst bieden. Deze bijles krijg je van een expert in jouw lastige vak. Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt, zodat je al je vragen kan stellen. Je krijgt extra uitleg en oefent met het toepassen van de stof. Bijlessen kunnen plaatsvinden op school na de laatste les, of op onze hoofdlocatie aan de Frederik Hendriklaan.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie