Lector Den Haag – Wassenaarseweg

Den Haag Wassenaarseweg – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Den Haag verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Wassenaarseweg. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Judith Huls

Vestigingsmanager

Hi! Mijn naam is Judith Huls, Vestigingsmanager van Lector Studiebegeleiding Wassenaarseweg. Tijdens mijn werk, in de erfgoed- en museumeducatie, heb ik veel werkervaring opgedaan met middelbare scholieren en onderwijssystemen. Deze ervaring breng ik samen met mijn begeleiders in de praktijk op onze mooie vestiging aan de Wassenaarseweg. Wij zorgen voor een positieve, gezellige en rustige omgeving. Samen met de begeleiders sta ik klaar voor onze leerlingen met inhoudelijke kennis van de vakken én brengen wij studievaardigheden bij zoals leren-leren, structureren en plannen. Leerlingen zijn gemotiveerder om te leren als zij zich bij ons op hun gemak voelen. Ik vind het dan ook belangrijk om een goede band met mijn leerlingen te hebben en daarom staat de deur van mijn kantoor altijd voor hen open.

 • Lector Den Haag – Wassenaarseweg
 • Wassenaarseweg 20
 • 2596CH Den Haag
 • Judith Huls
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Wij geven huiswerkbegeleiding en bijles aan leerlingen van verschillende scholen en niveaus: basisschool, vmbo, havo, vwo en tweetalig (TTO) of internationaal onderwijs. Leerlingen studeren bij ons in verschillende rustige werkruimtes zonder afleiding en natuurlijk worden zij daarbij intensief ondersteund door onze coördinator en team van studiebegeleiders. De huiswerkbegeleiding is specifiek bedoeld voor leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Bijles wordt ook gegeven aan studenten.

Huiswerkbegeleiding bij Lector Studiebegeleiding is bedoeld voor scholieren die aanvullend onderwijs na schooltijd nodig hebben. Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld omdat er sprake is van vakinhoudelijke problemen, moeite met zelfstandigheid, vooruitwerken en planning, motivatieproblemen of moeite om gefocust aan het werk te gaan zonder afleiding van buitenaf. Verder kan huiswerkbegeleiding uitkomst bieden voor scholieren die topsport, muziek of andere bezigheden moeten combineren met school, en kinderen met een specifieke leerstoornis zoals ADHD, ADD en dyslexie.

Onze vestiging in het Benoordenhout is gesitueerd op de begane grond van het monumentale pand Cultura aan de Wassenaarseweg 20.

Hieronder kunt u verder lezen over onze aanpak. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding in Den Haag of het inplannen van een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.