Studiekring Den Haag – Haags Montessori Lyceum

Den Haag Haags Montessori Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Den Haag heeft Studiekring een vestiging op het Haags Montessori Lyceum (HML) in de Nassau Bredastraat, waar wij ruim zes jaar huiswerkbegeleiding geven. Je kan hier terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Let op: deze vestiging is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Haags Montessori Lyceum.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Hacer Sertkaya

Vestigingsmanager

Hallo! Mijn naam is Hacer Sertkaya en ik ben de Vestigingsmanager op het Haags Montessori Lyceum. Momenteel volg ik de Lerarenopleiding Wiskunde en ben daarom erg actief in het onderwijs. Met mijn team- en docenten-spirit hoop ik alle leerlingen een bijdrage te leveren in hun schoolcarrière!

 • Studiekring Den Haag – Haags Montessori Lyceum
 • Nassau Bredastraat 5
 • 2596AK Den Haag
 • Hacer Sertkaya
 • Vestigingsmanager
070 205 74 26

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben in het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar met het nummer 070 205 74 26.

Lokaal op school
In Den Haag heeft Studiekring beschikking over grote lokalen op het Haags Montessori Lyceum. Daarnaast beschikken we over twee lokalen voor bijles.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, kom je samen met je ouder(s) langs voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Worstel jij met het goed plannen van je huiswerk of het effectief leren van je toetsen? Dan is huiswerkbegeleiding de ideale oplossing. Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je met plannen, kan je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk gecontroleerd om er zeker van te zijn dat je de stof goed onder de knie hebt. Zo krijg jij de controle over je huiswerk terug!

  Bijles

  Is er een bepaald vak of zijn er meerdere vakken die je lastig vindt? Zou jij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken? Dan is bijles iets voor jou. Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt een-op-een bijles van een gespecialiseerde docent, waardoor je precies de aandacht krijgt die jij nodig hebt!

  Studiecoaching

  Heb jij behoefte aan begeleiding bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Meld je dan aan voor studiecoaching! Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het niet gaat om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij ligt de nadruk op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Kortom, studievaardigheden waar je de rest van je leven plezier van hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Zoek jij een plek waar je rustig je huiswerk kan maken, omdat je je thuis niet goed kunt concentreren? Sluit je dan aan bij huiswerkklas! Tijdens huiswerkklas maak je in de middag in een groepje van 15 tot 20 leerlingen je huiswerk, onder toezicht van een docent. Zo houd je vrije tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuw begin als brugklasser is leuk, maar ook spannend. Je krijgt te maken met veel nieuwe dingen, zoals andere leraren, nieuwe klasgenoten en een lesrooster. Deze speciale training is gericht op brugklassers die extra goed voorbereid deze nieuwe periode in willen gaan. Met handige tips van onze ervaren coaches maak jij een goede start op je nieuwe school! Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Voel jij de zenuwen al snel opkomen als je hoort dat je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Vallen je resultaten tegen, maar bereid je je wel altijd goed voor? Dan kan je bij ons terecht voor faalangsttraining. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe je het herkent en hoe je ermee om moet gaan. Zo krijg je snel grip op je faalangst, zodat je vol vertrouwen aan een opdracht, presentatie of toets kan beginnen! Meer weten over deze training? Je kunt met onze vestigingsmanager.