Lyceo Deventer – Het Stormink

Deventer Het Stormink – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo Het Stormink bestaat sinds 2012. We zijn gevestigd in het Etty Hillesum Luceum aan de Storminkstraar 1. Hier geven wij huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Deventer De Boerhaave staat open voor alle leerlingen uit de omgeving, dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je van harte welkom! Op veel locaties in het land geven wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties die bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Trinke van Dam

Vestigingsmanager

Leerlingen gemotiveerd op weg helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat is waar ik blij van word. Wat vinden ze belangrijk, waar lopen ze warm voor en hoe geven ze daar invulling aan? Maar ook: hoe verloopt de samenwerking tussen ouder, leerling en de school? Met aandacht naar deze verhalen luisteren, helpt er achter te komen wat het beste voor de leerling werkt. Zodat we de huiswerkwerkbegeleiding met ons gedreven team van begeleiders hierop af kunnen stemmen. Weten wat ons team voor je kan betekenen? Mail of bel voor een vrijblijvend kennismakinggesprek.

 • Lyceo Deventer – Het Stormink
 • Storminkstraat 1
 • 7418GH Deventer
 • Trinke van Dam
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra hulp en aandacht nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen waar nodig. Telefonisch zijn wij bereikbaar op  057 074 54 89. 

Lokalen op school
Lyceo Deventer Het Stormink heeft op het Etty Hillesum Lyceum beschikking over twee lokalen: lokaal RB10 en 12. Hier geven we huiswerkbegeleiding en bijles.

Het intakegesprek
Voordat je aan de slag gaat met huiswerkbegeleiding, worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Deventer kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het lastig om je huiswerk goed te plannen of heb je moeite met het efficiënt leren van toetsen? Loop je achter met de stof? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding leer je hoe je effectief kan plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk overhoord om te kijken of je het goed kent. Zo krijg jij weer grip op de huiswerk!

  Bijles

  Heb jij moeite met een specifiek vak of meerdere vakken? Zou jij daar een steuntje in de rug bij kunnen gebruiken? Meld je dan aan voor bijles! Bijles kan je helpen om de stof van het vak dat je lastig vindt beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een persoonlijke docent, waardoor je precies de aandacht krijgt waar je behoefte aan hebt.

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bij Basisschoolbegeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studiecoaching

  Wil jij graag weten hoe je al je schoolwerk goed kan plannen en organiseren? Dan is studiecoaching iets voor jou. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij staat het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk centraal. Kortom, je leert vaardigheden waar je de rest van je leven wat aan hebt! Meer weten over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij op zoek naar een plek waar je rustig kan werken, omdat daar thuis geen ruimte voor is? Kom dan langs bij huiswerkklas! Tijdens huiswerkklas maak je in een groepje van 15 tot 20 leerlingen 's middags je huiswerk, onder toezicht van een docent. Zo heb je daarna vrije tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Beginnen in de brugklas is vaak spannend. Deze training is speciaal voor brugklassers die goed voorbereid deze nieuwe periode in willen gaan. met handige tips van onze ervaren coaches maak jij een goede start op je nieuwe school! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen bij jou de zenuwen hoog op als je hoort dat je een presentatie moet geven of als je binnenkort een toets moet maken? Krijg je niet de gewenst resultaten, ondanks dat je je goed voorbereid? Faalangst kan hier de oorzaak van zijn. Voor leerlingen die last hebben van faalangst bieden wij faalangstreductietraining aan. Met deze training leer je wat faalangst precies is, hoe je het herkent en vooral hoe je ermee om moet gaan, zodat jij je faalangst zo de baas bent! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je terecht bij onze vestigingsmanager.