Lyceo Druten – Pax Christi College

Pax Christi College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Pax Christi College verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding in Druten. Op de vestiging gelegen aan de Mr. Van Coothstraat staat een enthousiast team van begeleiders voor jou klaar om je de hulp te bieden die jij nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij het zelfvertrouwen en de vaardigheden ontwikkelt om de beste resultaten te behalen. Naast huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijles. Hierbij wordt er gekeken naar hoe we jou het beste kunnen helpen voor de vakken waarin jij extra ondersteuning bij kan gebruiken. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Kim van den Boogaard

Vestigingsmanager

Mijn naam is Kim van den Boogaard, Vestigingsmanager op het Pax Christi College. Door mijn ervaring als persoonlijke begeleider (specifieke doelgroepen) weet ik wat persoonlijke aandacht inhoudt. Dat is wat leerlingen ook nodig hebben om te kunnen ontwikkelen en te groeien. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat elke leerling, begeleiding op maat krijgt. In samenwerking met vakdocenten en mentoren helpen wij leerlingen met zijn/haar persoonlijke groei en om hun schooltijd tot een succes te maken!

 • Lyceo Druten – Pax Christi College
 • Mr. van Coothstraat 34
 • 6651ZJ Druten
 • Kim van den Boogaard
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Druten

Doordat de huiswerkbegeleiding op school gegeven wordt, onderhouden we gemakkelijk contact met mentoren, docenten en zorg coördinatoren. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met ouders, zodat we een zo volledig mogelijk beeld van jou hebben en daarop de begeleiding aan te kunnen passen.

Huiswerkbegeleiding doe je niet alleen, wij werken daarom samen met een team van hoogopgeleide en gemotiveerde begeleiders. Zij staan altijd klaar ter ondersteuning bij het maken van een planning, voor het beantwoorden van vragen en het oefenen met studievaardigheden. Elke begeleider heeft zijn of haar specialiteit en vakgebied, zodat jij ook vakinhoudelijk het beste geholpen kan worden. Tijdens de pauze is er ruimte om iets voor jezelf te doen of een praatje te maken met de begeleiders. Wij vinden het als team belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de huiswerkbegeleiding.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten, dan maken we graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op school. Je bent ook van harte welkom om een keer een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Pax Christi College.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Vind je het lastig om een planning te maken? Heb je moeite om aan je huiswerk te beginnen en je concentratie vast te houden? Wil je je cijfers graag omhoog halen? Vind jij het fijn als iemand jou op weg helpt met het structureren van het maak- en leerwerk? Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo wat voor jou! Samen gaan wij werken aan de door jou geformuleerde doelen. Ons team leert je om een realistische planning te maken, we begeleiden je bij het aanleren van studievaardigheden, om je zelfstandigheid te vergroten. Bij de begeleiders kan je terecht voor vakinhoudelijke vragen, maar ook om je maakwerk te laten nakijken en je leerwerk te overhoren. Zo kan je thuis lekker ontspannen en ga je met een goed gevoel je toetsen in.
  Je ontwikkelingen houden we bij in een logboek, waardoor je samen met je ouders kunt terugvinden hoe ver je bent gekomen en hoe de huiswerkbegeleiding is verlopen. De Vestigingsmanager zal regelmatig contact opnemen met je ouders, om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij je huiswerk. Ook is het mogelijk dat de Vestigingsmanager contact opneemt met vakdocenten of je mentor, om bijvoorbeeld toetsen op te vragen, zodat je die samen met je begeleider kunt inkijken en kunt leren van je fouten. Dit alles leidt er natuurlijk toe dat je steeds zelfstandiger aan de slag kunt met je schoolwerk.