Lyceo Druten – Pax Christi College

Pax Christi College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Pax Christi College verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding in Druten. Op de vestiging gelegen aan de Mr. Van Coothstraat staat een enthousiast team van begeleiders voor jou klaar om je de hulp te bieden die jij nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij het zelfvertrouwen en de vaardigheden ontwikkelt om de beste resultaten te behalen. Naast huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijles. Hierbij wordt er gekeken naar hoe we jou het beste kunnen helpen voor de vakken waarin jij extra ondersteuning bij kan gebruiken. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Lyceo

Vestigingscoördinator

De vestigingscoördinator op het Pax Christi College in Druten zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.
Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Druten – Pax Christi College
 • Mr. van Coothstraat 34
 • 6651ZJ Druten
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingscoördinator
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Druten

Doordat de huiswerkbegeleiding op school gegeven wordt, onderhouden we gemakkelijk contact met mentoren, docenten en zorg coördinatoren. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met ouders, zodat we een zo volledig mogelijk beeld van jou hebben en daarop de begeleiding aan te kunnen passen.

Huiswerkbegeleiding doe je niet alleen, wij werken daarom samen met een team van hoogopgeleide en gemotiveerde begeleiders. Zij staan altijd klaar ter ondersteuning bij het maken van een planning, voor het beantwoorden van vragen en het oefenen met studievaardigheden. Elke begeleider heeft zijn of haar specialiteit en vakgebied, zodat jij ook vakinhoudelijk het beste geholpen kan worden. Tijdens de pauze is er ruimte om iets voor jezelf te doen of een praatje te maken met de begeleiders. Wij vinden het als team belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de huiswerkbegeleiding.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten, dan maken we graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op school. Je bent ook van harte welkom om een keer een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Pax Christi College.

Openingstijden

 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Vind je het lastig om een planning te maken? Heb je moeite om aan je huiswerk te beginnen en je concentratie vast te houden? Wil je je cijfers graag omhoog halen? Vind jij het fijn als iemand jou op weg helpt met het structureren van het maak- en leerwerk? Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo wat voor jou! Samen gaan wij werken aan de door jou geformuleerde doelen. Ons team leert je om een realistische planning te maken, we begeleiden je bij het aanleren van studievaardigheden, om je zelfstandigheid te vergroten. Bij de begeleiders kan je terecht voor vakinhoudelijke vragen, maar ook om je maakwerk te laten nakijken en je leerwerk te overhoren. Zo kan je thuis lekker ontspannen en ga je met een goed gevoel je toetsen in.
  Je ontwikkelingen houden we bij in een logboek, waardoor je samen met je ouders kunt terugvinden hoe ver je bent gekomen en hoe de huiswerkbegeleiding is verlopen. De vestigingscoördinator zal regelmatig contact opnemen met je ouders, om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij je huiswerk. Ook is het mogelijk dat de vestigingscoördinator contact opneemt met vakdocenten of je mentor, om bijvoorbeeld toetsen op te vragen, zodat je die samen met je begeleider kunt inkijken en kunt leren van je fouten. Dit alles leidt er natuurlijk toe dat je steeds zelfstandiger aan de slag kunt met je schoolwerk.

  Bijles

  Heb jij moeite met een bepaald vak? Kom je er soms zelf niet helemaal uit? Of wil je graag je cijfer voor een specifiek vak verbeteren? Dan bieden wij vanuit Lyceo ook bijles, waarbij jij 1-op-1 aan de slag gaat met een vaste begeleider voor dit specifieke vak. De begeleiders hebben veel kennis van de diverse vakgebieden en kunnen jou daardoor goed helpen met aspecten waar jij tegenaan loopt. Jij kunt bepalen wat er tijdens de bijlessen besproken wordt, om er voor te zorgen dat de bijles zoveel mogelijk aansluit bij de onderwerpen van het vak waar jij in wil groeien. De bijles vindt plaats in een aparte ruimte, waardoor echt alle aandacht op jou gevestigd is. De begeleiders zijn niet alleen gescreend op hun vakinhoudelijke kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden. Dit maakt dat je ook een prettige band zult krijgen met je vaste begeleider. Samen met jouw begeleider ga je voor het bereiken van de best mogelijke resultaten voor de vakken waar jij moeite mee hebt.