Bijlesnetwerk Duiven- Candea College

Duiven Candea College – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Bijlesnetwerk biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op beide vestigingen van Het Candea in Duiven. Je kunt dus altijd naar huiswerkbegeleiding in je eigen, vertrouwde school! Op beide locaties hebben we rustige lokalen waar je aan de slag kunt, en zitten we bovendien in de buurt van de mediatheek, zodat je ook op de computer kunt werken als dat nodig is.

De huiswerkbegeleiding op het Candea is dagelijks geopend van 14.00 tot 18.00 uur. In de toetsweek of bij een 40-minuten rooster hebben we gewijzigde tijden, zodat je nooit lang hoeft te wachten tot we er voor je zijn. Op onze vestiging zorgen we voor een ‘huiskamersfeer’, waar je prettig kunt werken, maar ook af en toe pauze kunt nemen en een praatje kunt maken om ons alles te vertellen over je leuke of zware schooldag. We willen graag dat je altijd met plezier naar de begeleiding komt!

Ik ben Katja, en je zult mij regelmatig gaan tegenkomen op de locatie waar je huiswerkbegeleiding krijgt, ik ben namelijk verantwoordelijk voor beide locaties. Ik zorg bijvoorbeeld voor het contact met je ouders, je mentor of je docenten. En natuurlijk ben ik er om te helpen bij je huis- en leerwerk. Ik ben opgeleid als docent geschiedenis en heb een paar jaar voor de klas gestaan voordat ik bij het Candea terecht kwam. Ik ken dus alle ins and outs van het middelbaar onderwijs en heb goed in de gaten waar de struikelblokken zitten.

Over deze locatie

 

 

Huiswerkbegeleiding

Als je huiswerkbegeleiding wilt starten, zal je eerst met de vestigingscoördinator een gesprek hebben waarin we samen gaan kijken wat precies je wensen zijn en wat wij je kunnen bieden. We starten dus altijd met een plan die helemaal is aangesloten op jouw sterke en zwakke punten. We willen huiswerkbegeleiding bieden waarbij het doel is dat jij steeds meer tips en trucs onder de knie krijgt om het zelf te doen. We zijn dus niet alleen bezig met het begeleiden van je huis- en leerwerk, maar helpen jou ook om te ontdekken hoe je het zelf kunt doen. We blikken regelmatig terug op je vooruitgang om te zien hoe ver je bent gekomen en wat onze nieuwe doelen worden.
Omdat er twee locaties zijn en de vestigingscoördinator tussen beide locaties heen en weer gaat, is er op beide locaties ook een vaste tweede begeleider met veel ervaring, die ervoor zorgt dat er altijd goed overzicht blijft over jouw planning.

Bijles

Bijles krijgen bij Bijlesnetwerk kan ook, gewoon op dezelfde locaties van het Candea College. De bijles kan daardoor ook makkelijk gecombineerd worden; zo kun je na een uur één op één bijles in economie meteen doorlopen naar het huiswerklokaal om de rest van je werk te maken. Als je bijles wilt starten, zal je eerst met de vestigingscoördinator een gesprek hebben waarin we samen gaan kijken wat precies je wensen zijn en wat wij je kunnen bieden. Natuurlijk bepaal jij wat er precies in de bijlessen moet worden behandeld. Wij zorgen ervoor dat we goed contact hebben met de docent van het vak waar jij moeite mee hebt, en zorgen voor extra lesmateriaal om mee te oefenen.

  • Bijlesnetwerk Duiven- Candea College
  • Saturnus 1
  • 6922LX Duiven
  • Katja Krediet
  • Vestigingscoördinator
+31613678832

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie