Bijlesnetwerk Duiven – Candea College

Duiven Candea College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Bijlesnetwerk is te vinden op het Candea College. We bieden huiswerkbegeleiding aan op zowel de vmbo-vestiging als op de havo/vwo-vestiging. Gewoon in je eigen school dus! Op de Saturnusstraat is de huiswerkbegeleiding en bijles voor havo/vwo te vinden in lokaal 305. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur.

In de toetsweek of bij een 40-minuten rooster hebben we gewijzigde tijden, zodat je nooit lang hoeft te wachten tot we er voor je zijn.

Martijn de Boer

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Martijn de Boer, de vestigingscoördinator van de huiswerkbegeleiding op het Candea College. Ik heb filosofie gestudeerd en na mijn studie wilde ik graag werken in het onderwijs, mede door mijn ervaring als vaste begeleider op deze plek. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen zich bij ons op hun gemak voelen en weer met plezier kunnen werken aan hun huiswerk. Ondertussen ontwikkelen zij duurzame studievaardigheden zoals plannen, structureren en samenvatten.

  • Bijlesnetwerk Duiven – Candea College
  • Saturnus 1
  • 6922LX Duiven
  • Martijn de Boer
  • Vestigingscoördinator
+31613678832

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Duiven

Het doel van onze begeleiding is dat jij alle trips en trucs onder de knie krijgt om uiteindelijk zonder ons verder te kunnen. We zijn dus niet alleen bezig met het begeleiden van je huis- en leerwerk, maar helpen jou ook om te ontdekken hoe je het zelf kunt doen. We starten het traject van begeleiding altijd met een kennismakingsgesprek met jou en met je ouders/verzorgers, waarin we samen gaan kijken wat precies je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en wat wij je kunnen bieden. We blikken regelmatig terug op je vooruitgang om te zien hoe ver je bent gekomen en wat onze nieuwe doelen worden. Jouw persoonlijke doelen komen ook, samen met onze weekplanner, in een mapje terecht zodat je er altijd op kunt terugkijken.

Op onze vestiging streven we naar een ‘huiskamersfeer’, waar je prettig kunt werken, maar ook af en toe pauze kunt nemen en een praatje kunt maken om ons alles te vertellen over je leuke of zware schooldag. We willen graag dat je altijd met plezier naar de huiswerkbegeleiding komt!

Huiswerkbegeleiding

Als je huiswerkbegeleiding wilt starten, zal je eerst met de vestigingscoördinator een gesprek hebben waarin we samen gaan kijken wat precies je wensen zijn en wat wij je kunnen bieden. We starten dus altijd met een plan dat helemaal is aangesloten op jouw sterke en zwakke punten. We werken aan cijfers, maar zeker ook aan studievaardigheden of het vergroten van motivatie of zelfvertrouwen. Aan het eind van de dag geven we altijd een korte samenvatting van wat je hebt gedaan in ons leerlingvolgsysteem, zodat je ouders/verzorgers het ook makkelijk kunnen volgen.

Bijles

Bijles krijgen kan ook, gewoon op dezelfde locatie. Als je bijles wilt starten, zal je eerst met de vestigingscoördinator een gesprek hebben waarin we samen gaan kijken wat precies je wensen zijn en wat wij je kunnen bieden. Natuurlijk bepaal jij wat er precies in de bijlessen moet worden behandeld. Wij zorgen ervoor dat we goed contact hebben met de docent van het vak waar jij moeite mee hebt, en zorgen voor extra lesmateriaal om mee te oefenen. We werken met een strippenkaart, waardoor de bijles ook flexibel kan worden ingezet.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie