Bijlesnetwerk Duiven – Candea College

Duiven Candea College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Bijlesnetwerk is te vinden op het Candea College. We bieden huiswerkbegeleiding aan op zowel de vmbo-vestiging als op de havo/vwo-vestiging. Gewoon in je eigen school dus! Op de Saturnus is de huiswerkbegeleiding en bijles voor havo/vwo te vinden in lokaal 302. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Bijlesnetwerk

Vestigingscoördinator

Hoi! Ik ben Michelle Pouwels en ik ben de vestigingscoördinator op het Candea College. Tijdens mijn eigen middelbareschooltijd moest ik keihard werken om goede cijfers te halen. Juist daardoor ging studeren mij makkelijk af. Ik had goede studievaardigheden, tikte zo een samenvatting en door de taaie stof heen werken ging mij goed af. En dat gun ik alle leerlingen! Dat ze op een fijne en handige manier leren waardoor het sneller gaat, makkelijker is en een stuk minder stom. Misschien af en toe zelfs wel leuk.

Dat huiswerk maken niet altijd even leuk is, is een feit. Maar hoe maken we het samen minder stom? Tijdens de huiswerkbegeleiding is er ook een tijd om te kletsen, hebben we lekkere koekjes en is er hulp als je vastloopt. Wat de leerlingen het fijnste vinden? Thuis meer tijd overhouden voor leuke dingen natuurlijk! Wil je een middag uitproberen? Loop langs bij één van onze lokalen (de conciërge weet altijd waar we zitten) of laat jouw ouders contact met mij opnemen.

 • Bijlesnetwerk Duiven – Candea College
 • Saturnus 1
 • 6922LX Duiven
 • Coordinator van Bijlesnetwerk
 • Vestigingscoördinator
+31883926333

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Duiven

Het doel van onze begeleiding is dat jij alle trips en trucs onder de knie krijgt om uiteindelijk zonder ons verder te kunnen. We zijn dus niet alleen bezig met het begeleiden van je huis- en leerwerk, maar helpen jou ook om te ontdekken hoe je het zelf kunt doen. We starten het traject van begeleiding altijd met een kennismakingsgesprek met jou en met je ouders/verzorgers, waarin we samen gaan kijken wat precies je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en wat wij je kunnen bieden. We blikken regelmatig terug op je vooruitgang om te zien hoe ver je bent gekomen en wat onze nieuwe doelen worden. Jouw persoonlijke doelen komen ook, samen met onze weekplanner, in een mapje terecht zodat je er altijd op kunt terugkijken.

Op onze vestiging streven we naar een ‘huiskamersfeer’, waar je prettig kunt werken, maar ook af en toe pauze kunt nemen en een praatje kunt maken om ons alles te vertellen over je leuke of zware schooldag. We willen graag dat je altijd met plezier naar de huiswerkbegeleiding komt!

Openingstijden

 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Als je huiswerkbegeleiding wilt starten, zal je eerst met de vestigingscoördinator een gesprek hebben waarin we samen gaan kijken wat precies je wensen zijn en wat wij je kunnen bieden. We starten dus altijd met een plan dat helemaal is aangesloten op jouw sterke en zwakke punten. We werken aan cijfers, maar zeker ook aan studievaardigheden of het vergroten van motivatie of zelfvertrouwen. Aan het eind van de dag geven we altijd een korte samenvatting van wat je hebt gedaan in ons leerlingvolgsysteem, zodat je ouders/verzorgers het ook makkelijk kunnen volgen.

  Bijles

  Bijles krijgen kan ook, gewoon op dezelfde locatie. Als je bijles wilt starten, zal je eerst met de vestigingscoördinator een gesprek hebben waarin we samen gaan kijken wat precies je wensen zijn en wat wij je kunnen bieden. Natuurlijk bepaal jij wat er precies in de bijlessen moet worden behandeld. Wij zorgen ervoor dat we goed contact hebben met de docent van het vak waar jij moeite mee hebt, en zorgen voor extra lesmateriaal om mee te oefenen. We werken met een strippenkaart, waardoor de bijles ook flexibel kan worden ingezet.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie