Lyceo Elburg- Nuborgh College

Elburg Nuborgh College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo in Elburg is te vinden in het Nuborgh College Lambert Franckens. Van maandag tot en met donderdag zorgen wij van 14.30 tot 17.30 uur voor een rustige en vertrouwde omgeving, waar je je prettig voelt en je je goed kan concentreren op je huiswerk. Als je vragen hebt, kun je ze bij ons stellen. Doordat we in de school aanwezig zijn, is het mogelijk om korte lijntjes te houden met mentoren en docenten.

Ik ben Michelle van de Biezen en ik ben de vestigingscoördinator van de huiswerkklas op het Nuborgh College Lambert Franckens. In 2015 heb ik mijn opleiding orthopedagogiek afgerond aan de Universiteit van Utrecht.

In plaats van het beslissen over leerlingen, werk ik graag samen mét de leerlingen. Als een leerling nog niet alles uit zichzelf haalt, is het voor mij een uitdaging om ervoor te zorgen dat een leerling hierin de juiste wegen gaat vinden. Hierbij staat het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van de leerling voorop!

Over deze locatie

Huiswerkklas in Elburg

Ons team van enthousiaste en kundige begeleiders staan van maandag tot en met donderdag voor jou klaar.  Wij bieden een vertrouwde en gestructureerde omgeving, waar jij 3 dagen per week in alle rust je huiswerk kan maken en je vragen kan stellen. Als je het prettig vindt, kunnen we je ook kort overhoren zodat je zeker weet dat je je toets goed ingaat.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van huiswerkklas in Elburg? Bel of mail ons gerust of kom langs! Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek. Ook kan je een middag meelopen met de huiswerkklas!

Op deze vestiging in Elburg kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Als je een rustige plek zoekt om je huiswerk te maken, ben je bij de huiswerkklas op het Nuborgh College in Elburg aan het juiste adres!

Ons team van enthousiaste en kundige begeleiders staat maandag tot en met donderdag klaar. Je kan bij hen met je vragen terecht. Wij bieden een vertrouwde en gestructureerde omgeving, waar je in alle rust je huiswerk kan maken.

  • Lyceo Elburg Nuborgh College
  • Lange Wijden 50
  • 8081VV Elburg
  • Michelle van de Biezen
  • Vestigingscoördinator
+31615899074

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie