Erudio Gorinchem- CSDH, Lyceum Oudehoven

Christelijke Scholengroep De Hoven, Lyceum Oudehoven– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Lyceum Oudehoven wordt de huiswerkbegeleiding verzorgd door Erudio. Dagelijks staat vanaf 14.15 uur een team enthousiaste begeleiders klaar om de leerlingen uit alle leerlagen van de school te begeleiden.

Mijn naam is Shirley Serné en ik ben de vestigingscoordinator van Erudio op het Lyceum Oudehoven in Gorinchem. Na mijn studie Pedagogiek heb ik de kans om te doen wat ik leuk vind met beide handen aangegrepen: het begeleiden van jongeren. Mijn doel is om na een periode huiswerkbegeleiding of bijles uiteindelijk een leerling met zelfvertrouwen, voldoende vaardigheden en een glimlach te zien vertrekken. Wij dragen er graag aan bij leerlingen een fijne tijd op school te geven en goede resultaten te behalen. Discussie aan de keukentafel over school en huiswerk? Ik voorkom dit graag voor u!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Gorinchem

Moeite met organiseren, plannen en vooruitwerken? Teveel afleiding of vind je het leren lastig? Dit krijgt bij ons op het Lyceum Oudehoven veel aandacht. Onze begeleiders helpen je graag bij het maken van een planning en het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen. Motivatie van de leerling is erg belangrijk. Daarom wordt er naast werkgericht bezig zijn, veel aandacht besteed aan motivatie, zelfvertrouwen en een gezellig praatje. Regelmatig is er contact met je ouders, docenten en contactpersonen van de leerlingen om begeleiding op maat te bieden. Met docentenspreekuren en informatieavonden ben ik op de school aanwezig.

Benieuwd? Kom gerust eens of neem contact op via de telefoon of e-mail.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Christelijke Scholengroep De Hoven, Lyceum Oudehoven.

Op deze vestiging in Gorinchem kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Een voordeel van huiswerkbegeleiding op de eigen schoollocatie volgen, is dat je in jouw vertrouwde omgeving blijft. Met alle middelen bij de hand, kan je aan de slag. De huiswerkbegeleiding wordt aangeboden in vaste lokalen in een rustige omgeving en in kleine groepen. Je resultaten en vorderingen worden in ons eigen leerlingvolgsysteem bijgehouden. Aan het begin van de middag wordt afgesproken waar die dag aan gewerkt wordt. Naast aandacht voor het inplannen van het huiswerk, het nakijken en overhoren, wordt er ook gekeken naar aandachtsvakken.

Bijles

Meer zelfvertrouwen, betere prestaties of meer plezier in het vak gewenst? Dan kan bijles uitkomt bieden. Tijdens deze één op één begeleiding krijg je uitgebreide uitleg voor een specifiek vak en wordt er geoefend met de stof
De bijles wordt gegeven op school, aangepast aan jouw rooster. Er is contact met ouders over de hulpvraag bij het vak en indien nodig wordt de docent van het betreffende vak benaderd.
  • Erudio Gorinchem CS De Hoven Lyceum Oudehoven
  • Hoefslag 4
  • 4205NK Gorinchem
  • Shirley Serné
  • Vestigingscoördinator
+31620507467