Erudio Gorinchem – CSDH, Uilenhof

Christelijke Scholengroep De Hoven, Uilenhof – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding en bijles van onze samenwerkingspartner Erudio op de Uilenhof kan net dat steuntje in de rug bieden dat je nodig hebt. Of het nu is om grip te krijgen op je schoolwerk, duurzame studievaardigheden aan te leren of een vak beter onder de knie te krijgen, bij ons ben je aan het goede adres! Samen met onze enthousiaste begeleiders werken we naar het beste resultaat. Door nauwe samenwerking met de mentoren en goed contact met je ouders, kunnen we je nog beter begeleiden. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 14.15 tot 18.00 uur.

Mijn naam is Laura Pellikaan en ik ben de vestigingscoördinator van Erudio op de Uilenhof in Gorinchem. Met veel enthousiasme startte ik in 2014 als huiswerkbegeleider en dit gevoel is altijd bij mij gebleven. Mijn doel is om elk kind succes te laten ervaren op zijn of haar eigen niveau en eigen manier. Ons team van ervaren begeleiders staat dagelijks voor de leerling klaar om dit samen te bereiken. Door samen te werken met zowel leerling, ouder als school, bieden we begeleiding op maat en zien we het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid toenemen, zodat we met een gerust hart de leerling weer los kunnen laten.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Gorinchem

Onze diensten bieden wij dagelijks aan in de net vernieuwde mediatheek. Wij bieden je hierdoor een omgeving aan waarin je in alle rust werkt aan je persoonlijke doelen. Deze doelen stellen we samen met je ouders aan het begin van de begeleiding op. Je zelfvertrouwen en je motivatie groeit hierdoor, waardoor je betere resultaten behaalt. Je ouders kunnen opgelucht ademhalen en jij ervaart een moment van succes. Dát is waar wij als Erudio op de Uilenhof naar streven.

Ben je benieuwd? Kom gerust een keertje langs of neem contact op via de telefoon of e-mail. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken welke begeleiding het beste bij jou past.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Christelijke Scholengroep De Hoven.

Op deze vestiging in Gorinchem kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Hoe leer ik voor een toets? Hoe maak ik een planning of een samenvatting? Huiswerkbegeleiding van Erudio op de Uilenhof helpt jou hierbij! We stellen bij de start van de begeleiding samen met je ouders persoonlijke doelen op, waar je mee aan de slag gaat. Naast het maken van het huiswerk en het goed voorbereiden van de toetsen, staat het aanleren van duurzame studievaardigheden centraal. De begeleiders zijn zorgvuldig getraind en bezitten over vakinhoudelijke kennis over de leerstof. Hierdoor kan je bij ons terecht voor al je vragen. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen via ons leerlingvolgsysteem. Samen met jou zorgen we ervoor dat er weer grip komt op je schoolwerk!

Bijles

Soms gaat het ene vak je gemakkelijker af dan het andere. Erudio is zich hier van bewust en daarom bieden we bijles aan. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen in je moeilijke vak word je gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider beschikt over vakinhoudelijke kennis en weet precies hoe jij het vak weer onder de knie kan krijgen. De bijlessen vinden plaats op school en worden persoonlijk afgestemd op je rooster. Hierdoor is er altijd een geschikt moment voor jou om bijles te volgen.
  • Erudio Gorinchem CS De Hoven Uilenhof
  • Oude Hoven 8
  • 4205AK Gorinchem
  • Laura Pellikaan
  • Vestigingscoördinator
+31683705462