Lyceo Grootebroek – Martinuscollege

Martinuscollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Vind je het lastig om je huiswerk te plannen en op tijd je toetsen te leren? Of zijn er vakken waar jij extra begeleiding bij kunt gebruiken? Wij helpen je graag! Lyceo verzorgt op het Martinuscollege zowel huiswerkbegeleiding als bijlessen in Grootebroek. Doordat wij in de school zitten, kan je gemakkelijk na schooltijd naar ons toe komen. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Melissa Gramsma

Vestigingsmanager

Mijn naam is Melissa Gramsma en ik ben de Vestigingsmanager van Lyceo op het Martinuscollege in Grootebroek. Met een achtergrond in de Toegepaste Psychologie houd ik mij graag bezig met het gedrag van leerlingen en aanpassingsstrategieën voor leerlingen, om zo een optimale leeromgeving te creëren. Ook probeer ik zoveel mogelijk te investeren in een goede werkrelatie, zodat leerlingen en hun omgeving zich open durven te stellen en de samenwerking gestimuleerd kan worden. Tijdens de begeleiding leg ik de focus op passende en positieve begeleiding, het activeren van motivatie en hierbij oplossingsgericht te werk gaan. Communicatie is wat mij betreft het allerbelangrijkste.

 • Lyceo Grootebroek – Martinuscollege
 • De Aanloop 6
 • 1613KW Grootebroek
 • Melissa Gramsma
 • Vestigingsmanager
+31630371318

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Grootebroek

Een team van begeleiders helpt je bij het plannen van je huiswerk en met vakinhoudelijke vragen. Het leerwerk wordt ook door hen overhoord. Doordat er vaak gebruik wordt gemaakt van dezelfde begeleiders worden zij al snel een vertrouwd gezicht en dat zorgt er eveneens voor dat zij goed op de hoogte zijn van je vorderingen! Wij streven er naar om je zelfstandiger te maken in het maken en plannen van je huiswerk. Leerlingen die bij ons komen geven aan dat zij het fijn vinden dat zij thuis minder huiswerk hoeven te maken en dat zij op een rustige manier hun toetsen kunnen leren.

De coördinator heeft regelmatig contact met teamleiders en woont enkele vergaderingen per jaar bij. Door het goede contact met de school zijn de lijntjes kort en kunnen we samen overleggen over jou indien dit gewenst is. Op deze manier kunnen wij je begeleiding afstemmen op wat er op school gebeurt.
Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles kan je contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail. In een kennismakingsgesprek kunnen de mogelijkheden besproken worden.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Martinuscollege.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Grootebroek kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding op het Martinuscollege ligt de nadruk op het aanleren van goede studievaardigheden. Deze vaardigheden zijn belangrijk tijdens je middelbare school, maar ook zeker tijdens je toekomstige studie. Samen met de begeleiders leren we je plannen, structureren en helpen we je bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Samen willen we er voor zorgen dat je betere cijfers gaat halen en goede studievaardigheden aanleert.

  Bijles

  Heb je moeite met een bepaald vak en wil je daar extra hulp bij krijgen? Een sterk team aan begeleiders staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou met een goed gevoel en zelfvertrouwen je toetsen te laten maken! De bijlessen vinden plaats op het Martinuscollege. De begeleiding is individueel en wordt gegeven door een ervaren begeleider. De begeleider geeft extra uitleg over de stof, helpt bij het maken van samenvattingen en het leren van de stof. In overleg met de begeleider wordt bepaald wanneer de bijles gegeven wordt (na schooltijd of in een tussenuur). Zo kan je zelf een goed moment uitkiezen.

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.