Lyceo Haarlem – Coornhert Lyceum

Coornhert Lyceum Haarlem- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze vestiging voor huiswerkbegeleiding van Lyceo is gevestigd binnen het Coornhert Lyceum in Haarlem. De school is voor jou een vertrouwde omgeving, waar je je op je gemak voelt. Daarnaast kan je hier werken in een rustige omgeving met een warme en open sfeer. Je bent bij ons van harte welkom om huiswerkbegeleiding en bijlessen te volgen. Doordat onze vestiging zich binnen de school bevindt, onderhouden we korte lijntjes met je docenten en mentor.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Hedda Behrendt - Soeten

Vestigingsmanager

Mijn naam is Hedda en ik ben de vestigingsmanager op deze locatie. Ik heb de tweedegraads Lerarenopleiding Biologie gevolgd en destijds ook voor de klas gestaan op middelbare scholen. Ik heb gewerkt als Projectmanager Fondsenwerving voor goede doelen en ook ruim 7 jaar als Remedial Teacher van basisschoolleerlingen. Bij Lyceo werken we met deskundige en persoonlijke begeleiding van leerlingen in een gastvrije omgeving. We helpen hen met hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Mijn team en ik werken vol energie daar elke dag weer aan.

 • Lyceo Haarlem – Coornhert Lyceum
 • Lyceumlaan 1
 • 2012WT Haarlem
 • Hedda Behrendt - Soeten
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Haarlem

Wanneer je aangemeld wordt voor de huiswerkbegeleiding of bijles, voeren we eerst samen met je ouders een intakegesprek. Hierin bespreken we vakken waar eventueel extra aandacht aan moet worden besteed en andere wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan wordt er voor jou een plan van aanpak gemaakt, waarin de doelstellingen en je wensen op een rij worden gezet.

Ons team van ervaren en enthousiaste begeleiders staat vervolgens voor je klaar om je te helpen bij het verbeteren van de studievaardigheden, moeilijke vakken, het plannen en om een luisterend oor te bieden, als dit even nodig is voor je. Elke leerling is uniek en kan een ander doel voor ogen hebben. Velen willen cijfers verbeteren, overgaan met een goed rapport of om te slagen! Samen gaan we kijken welk doel het beste bij jou past en waar we mee aan de slag gaan tijdens de begeleiding.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles kan je altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon, of vrijblijvend een informatiepakket of kennismakingsgesprek aanvragen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Haarlem kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb je moeite je huiswerk op tijd af te krijgen? Weet je niet goed hoe je moet leren? Kom naar Lyceo! Elke schoolmiddag kan je op het Coornhert Lyceum terecht voor huiswerkbegeleiding. De begeleiding vindt plaats in een vast en rustig lokaal (één begeleider op maximaal zeven leerlingen), waarin iedere leerling aan zijn of haar eigen taken werkt. Onze begeleiders en Vestigingsmanager werken samen met jou naar betere cijfers, het vergroten van je zelfvertrouwen met het uiteindelijke doel om zoveel mogelijk zelfstandigheid te creëren om op eigen benen te kunnen staan! De begeleiding is meer dan het maken van huiswerk alleen. De focus binnen de huiswerkbegeleiding ligt, naast vakinhoudelijke ondersteuning, nog op twee andere aspecten: het ‘leren leren’ en ‘leren plannen'. Binnen de huiswerkbegeleiding werken we met een eigen leerlingvolgsysteem, waarin we samen met jou plannen, het huiswerk en de ontwikkelingen bijhouden. Je ouders kunnen hierin meekijken. Om het beste uit jou te halen onderhouden we regelmatig contact met ouders, omdat we geloven dat de samenwerking bijdraagt aan een beter resultaat!

  Bijles

  Wanneer je moeite hebt met één of meerdere vakken is bijles een goede optie. Bijles houdt in dat je individuele begeleiding krijgt voor een specifiek vak. Voor aanvang van de bijles wordt de hulpvraag in kaart gebracht, zodat de bijles hier specifiek op kan worden afgestemd. Zo bieden we jou de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt.

  Basisschoolbegeleiding

  Tijdens de basisschoolbegeleiding werken we samen met jouw kind aan de vakken waar hij of zij moeite mee heeft. Niet ieder kind is hetzelfde en sommige kinderen kunnen met bepaalde vakken een steuntje in de rug gebruiken. Daar zijn wij voor. Bij Lyceo leren wij je kind geen trucjes aan om zo hoog mogelijk te scoren bij de eindtoetsen, maar leggen we de focus op het verbeteren van de kennis en vaardigheden zodat jouw kind er zo lang mogelijk profijt van heeft.