Lyceo Haarlem – Van Nesstraat

Huiswerkbegeleiding in Haarlem in de Van Nesstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Haarlem Noord heeft Lyceo een vestiging in de Van Nesstraat, waar wij sinds 2008 huiswerkbegeleiding geven. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Haarlem? Dan kan je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden hiernaast ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties die dichtbij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Nick Hagen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Nick Hagen en ik ben de vestigingsmanager op de deze zelfstandige locatie aan de van Nesstraat. Samen met de positieve en enthousiaste begeleiders streven wij ernaar om elke leerling een bloeiende schooltijd te bezorgen. Door middel van positieve en persoonlijke begeleiding hopen wij dat de leerlingen een mooie en succesvolle schoolervaring krijgen. Door mijn achtergrond in sociaal werk en basisonderwijs hoop ik samen met mijn team van begeleiders een sfeervolle en prettige omgeving voor elke leerling te creëren.

 • Lyceo Haarlem – Van Nesstraat
 • Van Nesstraat 80
 • 2024DR Haarlem
 • Nick Hagen
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen leerlingen graag met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen waar nodig. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 023-5261117

Centrale locatie
Lyceo Haarlem zit om de hoek bij het Mendelcollege, het Schoter en Bibliotheek Zuid Kennemerland. Hier is een grote, lichte ruimte waar we huiswerkbegeleiding geven. Daarnaast zijn er twee lokalen beschikbaar voor het geven van bijles.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, komen jij en je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je wat Lyceo voor jou kan betekenen en kan de vestigingsmanager je adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Haarlem kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Worstel jij met het plannen van je huiswerk of met het leren van toetsen? Loop je achter met de lesstof? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen en wordt het leerwerk overhoord, zodat we zeker weten dat je het goed kent. Zo krijg jij weer grip op je huiswerk!

  Bijles

  Sommige vakken zijn lastiger dan andere. Zijn er vakken waar jij moeite mee hebt en zou je daar extra begeleiding in krijgen? Meld je dan aan voor bijles. Bijles kan je helpen om de stof van het vak dat je moeilijk vindt beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een persoonlijke bijlesdocent, zodat je precies de aandacht krijgt die je nodig hebt. Zo krijg jij dat moeilijke vak snel onder de knie!

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van jouw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar je zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om het zelf te doen, maar nog niet helemaal? Leer plannen en organiseren met studiecoaching! Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij ligt de nadruk op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Ofwel, vaardigheden waar je je hele leven baat bij hebt! Behoefte aan meer informatie? Daarvoor kun je met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig je huiswerk maken, maar is het daar thuis te druk voor? Zoek jij een rustige werkplek waar je geconcentreerd aan de slag kan gaan? Schuif dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen maak je in de middag onder toezicht van een docent je huiswerk, zodat je daarna tijd overhebt voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Starten in de brugklas is voor veel leerlingen spannend, omdat er veel nieuwe dingen bij komen kijken: je krijgt andere leraren, nieuwe klasgenoten en je gaat werken met een lesrooster. Deze training is speciaal voor brugklassers, zodat ze zich extra goed kunnen voorbereiden op deze nieuwe periode. Je oefent veel in studievaardigheden en krijgt handige, praktische tips, waardoor je goed begint op je nieuwe school! Interesse? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen bij jou hoog op als je hoort dat je een toets moet maken of een presentatie moet geven? Blijf je slecht presteren, ondanks je goede voorbereidingen? Faalangst kan hiervan de oorzaak zijn. Met deze training kunnen wij je helpen je faalangst te verminderen. Je leert wat faalangst is, hoe het werkt en vooral hoe je ermee om moet gaan. Op deze manier ben jij je faalangst zo de baas! Meer weten over deze training? Neem daarvoor contact op met onze vestigingsmanager.