Lyceo Helmond – Jan van Brabant College Molenstraat

Jan van Brabant College Molenstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Jan van Brabant College Molenstraat in Helmond en biedt hier huiswerkbegeleiding en bijles aan. Bij ons kun je na je laatste les je huiswerk komen maken in een vertrouwde, rustige omgeving. Onze ervaren, enthousiaste begeleiders staan voor je klaar om je te helpen het beste uit jezelf te halen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Lara Vettorazzi

Vestigingsmanager

Mijn naam is Lara Vettorazzi en ik ben de vestigingsmanager op het Jan van Brabant College Molenstraat in Helmond. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Zelf heb ik ook op “de Jan” gezeten, waardoor ik niet alleen de school op mijn duimpje ken, maar ook zelf bij menig leraar in de klas heb gezeten. Mijn doel is om de leerlingen te helpen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze uiteindelijk vol zelfvertrouwen hun schooltijd kunnen doorlopen. Positiviteit, persoonlijke aandacht en samenwerking staan hierin centraal. Naast vakinhoudelijke hulp bieden we ook op andere vlakken begeleiding aan. Of het nu gaat om leren leren, motivatie, zelfvertrouwen, zelfstandigheid, voorbereiden voor toetsen of het verkrijgen van meer structuur: we proberen de leerling zo passend mogelijk te helpen. Benieuwd naar wat wij kunnen doen? Neem dan gerust contact op. Hopelijk tot snel!

 • Lyceo Helmond – Jan van Brabant College Molenstraat
 • Molenstraat 191
 • 5701KD Helmond
 • Lara Vettorazzi
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Helmond

Wanneer je aangemeld wordt voor de huiswerkbegeleiding of bijles, voeren we eerst samen met je ouders een intakegesprek. Hierin bespreken we vakken waar eventueel extra aandacht aan moet worden besteed en andere wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan wordt er voor jou een plan van aanpak gemaakt, waarin de doelstellingen en je wensen op een rij worden gezet. Samen gaan we kijken welk doel het beste bij jou past en waar we mee aan de slag gaan tijdens de begeleiding.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles kan je altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon, of vrijblijvend een informatiepakket of kennismakingsgesprek aanvragen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Jan van Brabant College Molenstraat.

Toetsweekondersteuningsklas
De toetsweek is het moment waarop leerlingen alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met de toetsweek ondersteuningsklas zorgen we er van 19 juni tot 4 juli samen voor dat uw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Meer informatie? Neem dan contact op met vestigingsmanager Lara.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Heb je moeite je huiswerk op tijd af te krijgen? Weet je niet goed hoe je moet leren? Kom naar Lyceo! Elke schoolmiddag kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. De begeleiding vindt plaats in een rustig lokaal, waarin iedere leerling aan zijn of haar eigen taken werkt. Onze begeleiders en Vestigingsmanager werken samen met jou naar betere cijfers, het vergroten van je zelfvertrouwen met het uiteindelijke doel om zoveel mogelijk zelfstandigheid te creëren om op eigen benen te kunnen staan!

  Bijles

  Wanneer je moeite hebt met één of meerdere vakken is bijles een goede optie. Bijles houdt in dat je individuele begeleiding krijgt voor een specifiek vak. Voor aanvang van de bijles wordt er in kaart gebracht waar je moeite mee hebt, zodat de bijles hier specifiek op kan worden afgestemd. Zo bieden we jou de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt.