EDU-oost Hengelo

Huiswerkbegeleiding HengeloDe beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging bevindt zich in het centrum van Hengelo aan de Vondelstraat. Ons instituut is centraal gelegen binnen 5 tot 10 minuten fietsafstand van de meeste scholen. Op onze locatie bieden wij huiswerkbegeleiding en bijles aan voor leerlingen van alle niveau’s in iedere jaarlaag. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13.00 tot 18.00 uur. 

Iris Ceulen

Mijn naam is Iris Ceulen en ik ben vestigingscoördinator bij Lyceo EDU-oost Hengelo. Na mijn studie Psychologie ben ik hier 5 jaar geleden komen werken en doe dat nog steeds met veel plezier. Mijn team en ik hebben als doel om leerlingen vertrouwen te geven in hun eigen kunnen en ze hierdoor weer zelfstandigheid te geven. Wij vinden het belangrijk om leerlingen een prettige leeromgeving te bieden en ze met huiswerkbegeleiding en/of bijles te ondersteunen waar nodig, zodat ze hun studievaardigheden voor nu en in de toekomst optimaal kunnen ontwikkelen.

  • EDU-oost Hengelo
  • Vondelstraat 15
  • 7551BA Hengelo
  • Iris Ceulen
+31638039537

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hengelo

Edu-oost is inmiddels sinds de jaren ’90 actief vanuit verschillende locaties in Twente en we hebben inmiddels duizenden leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs. Ons studielandschap is voorzien van moderne apparatuur en lesmateriaal. Onze docenten zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden.

De studiebegeleiders zullen je helpen met het plannen en organiseren van je huiswerk, daarnaast zijn zij er ook voor vragen en overhoringen. Het uiteindelijke doel van de begeleiding is dat je zelfstandig wordt in je schoolse vaardigheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het maken van een planning en het effectief leren voor een specifiek vak.

Wil je graag meer informatie? Ik ben bereikbaar via e-mail en telefoon. Er kan natuurlijk een kennismakingsafspraak worden ingepland om te kijken welke begeleiding het beste bij je past.

Op deze vestiging in Hengelo kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Veel leerlingen kunnen bij het maken van hun huiswerk wel een steuntje in de rug gebruiken. Bij EDU-oost zijn wij er om je te helpen. We bieden persoonlijke begeleiding in een rustige omgeving. Hierbij maken wij gebruik van Lyceo Leren Leren. Een bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een persoonlijke en vooral rustige omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt.

Bijles

Wil je meer zekerheid over vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij EDU-oost iets voor jou! Niet iedereen is even goed in ieder vak. Soms heb je een beetje extra hulp of uitleg nodig. Wij zullen je koppelen aan een vaste begeleider die beschikt over de juiste kennis. Hij of zij zal jou persoonlijk alle leerstof uitleggen en vragen beantwoorden.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie