Lyceo – Hoofddorp Kruisweg

Lyceo Hoofddorp – Kruisweg

Huiswerkbegeleiding in Hoofddorp volg je bij Lyceo. Onze vestiging ligt op fietsafstand van het Kaj Munk College, het Hoofdvaart College, de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp en het Haarlemmermeer Lyceum. Ook leerlingen van het Herbert Vissers college en het Hageveld College komen naar Lyceo. Hier staat onze Vestigingsmanager met het team aan ervaren begeleiders voor je klaar om je te helpen met inhoudelijke vragen of met het maken van een goede planning. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Kate Veldhuizen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Kate Veldhuizen, ik ben de vestigingsmanager van deze locatie in het centrum van Hoofddorp. Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders sta ik dagelijks voor de leerlingen klaar om ze te begeleiden bij hun schoolwerk. Bij ons krijgt iedereen met bijles of huiswerkbegeleiding de aandacht en hulp op maat. We besteden bovendien veel aandacht aan het ontwikkelen van studievaardigheden. Ik werk al een langere tijd bij Lyceo in Hoofddorp en voel me er ontzettend thuis! Een fijne sfeer is voor mij dan ook belangrijk. Want wat je met plezier leert, vergeet je immers nooit meer.

 • Lyceo – Hoofddorp Kruisweg
 • Kruisweg 971 B
 • 2132CE Hoofddorp
 • Kate Veldhuizen
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hoofddorp

Heb je moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Lyceo. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Hoofddorp kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Plannen, samenvatten, lezen, opdrachten maken, presentaties voorbereiden, woordjes leren, grammatica oefenen... Er komt een hoop kijken bij al dat huiswerk en wij bij CSB bieden de uitkomst! Een groep vaste begeleiders gaat samen met jou aan de slag met je dag- of weekplanner. Er wordt aandacht besteed aan belangrijke studievaardigheden zoals plannen, samenvatten en het ‘echt’ leren van een tekst. Iedere leerling is anders, daarom vinden wij samen met jou een passende aanpak en leerstrategie om samen te ontdekken wat het beste voor jou werkt. In de huiswerkbegeleiding leer je om zelfstandig je werk aan te pakken, zodat je het uiteindelijk zelf kan.

  Bijles

  Heb je hulp nodig bij één bepaald vak omdat je achterloopt of heb je nog even een extra duwtje in de rug nodig voor een proefwerk? Dan is bijles de uitkomst! Tijdens een bijles krijg je één-op-één uitleg van een begeleider die aan strenge criteria iis onderworpen en ruime kennis heeft van één of meerdere vakken. Een begeleider zal samen met jou een uur aan de slag gaan om over je lastige vak meer uitleg te geven. Het fijne hieraan is, dat de begeleider de volle aandacht voor jou heeft! Zo worden de moeilijke vakken weer beter te doen.

  Basisschoolbegeleiding

  Wij merken dat kinderen op steeds jongere leeftijd behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding. Kinderen van de basisschool, variërend van groep 2 tot en met groep 8, willen wij daarom ook graag onze hulp bieden. Nadat in overleg met ouders is vastgesteld op welk gebied (taal, rekenen of studievaardigheden) de focus dient te worden gelegd, wordt een eerste les voorbereid. Tijdens deze één-op-één begeleiding wordt afgewisseld tussen verschillende opdrachten, zodat een leerling zich goed kan concentreren en de moeilijkheidsgraad van een opdracht wisselend is. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het zelfvertrouwen van de leerling. Is dit ook iets voor jouw kind? Kom gerust langs om een keer kennis te maken.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.