Lyceo Kesteren – Van Lodenstein College

Lyceo Kesteren – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het van Lodenstein College in Kesteren biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. De vestiging in Kesteren biedt persoonlijke en professionele begeleiding die leerlingen helpt het beste uit zichzelf te halen. We zijn elke schooldag geopend, van 14.30 tot 17.30 uur. 

 

Erika Krabbendam

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Erika Krabbendam en ik ben de vestigingscoördinator op het van Lodenstein College in Kesteren. Naast mijn werk als vestigingscoördinator, volg ik de opleiding tot docent Scheikunde. Tijdens mijn opleiding staat de ontwikkeling van het kind centraal. Omdat elk kind anders is, zijn persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding erg belangrijk. Dit is dan ook waar wij veel aandacht aan besteden. Daarnaast leren wij uw zoon of dochter belangrijke studievaardigheden aan, waar ze de rest van hun leven baat bij zullen hebben.

  • Lyceo Kesteren – Van Lodenstein College
  • Kasteelstraat 2
  • 4041JB Kesteren
  • Erika Krabbendam
  • Vestigingscoördinator
+31630039143

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Kesteren

Bij de vestiging in Kesteren zijn we er voor jou, om je verder te helpen. Dit doen we in een persoonlijke en rustige omgeving waarin we actief voor je klaar staan. Als je ergens tegen aanloopt, zullen we samen zoeken naar een oplossing. Met jou stellen we persoonlijke doelen op. De vooruitgang daarvan wordt bijgehouden in een leerlingvolgsysteem, dat je ouders kunnen inzien. In de begeleiding gaan we aan de slag met je studievaardigheden. Op welke studievaardigheden de nadruk wordt gelegd is afhankelijk van je behoeftes en waar je tegen aan loopt. Daarnaast zullen we je helpen met plannen en de stof overhoren. We helpen je om te geloven in jezelf en om door te zetten op de moeilijke momenten. Je zult zien dat je al snel met sprongen vooruit gaat op school.

Heb je nog vragen? Je mag me altijd bellen of mailen. Voor meer informatie en de specifieke mogelijkheden kunnen we ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Op deze vestiging in Kesteren kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Bij de huiswerkbegeleiding stellen we samen persoonlijke doelen op en op basis van die doelen gaan we aan de slag. We gaan je helpen met plannen maar je ook leren leren. Wanneer je studievaardigheden verbeteren krijg je beter overzicht over je schoolwerk. Daardoor zal je stress afnemen en je zelfvertrouwen toenemen. Je zal zien dat je meer kan dan je denkt! Je vooruitgang wordt bijgehouden en je ouders kunnen dit ook inzien via ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Wanneer je moeite hebt met een specifiek vak, heb je soms wat extra hulp nodig. Bij de Lyceo-vestiging in Kesteren kan je ook bijlessen volgen. Je wordt geholpen door enthousiaste, professionele begeleiders die van tevoren zijn getest op hun vakinhoudelijke kennis. Je zult al snel merken dat met wat extra uitleg, de stof een stuk duidelijker wordt. Deze begeleiding is één op één, zodat je alle aandacht krijgt en al je vragen kan stellen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie