Lyceo Kesteren – Van Lodenstein College

Lyceo Kesteren – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op het van Lodenstein College in Kesteren biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. De vestiging in Kesteren biedt persoonlijke en professionele begeleiding die leerlingen helpt het beste uit zichzelf te halen. We zijn elke schooldag geopend, van 14.30 tot 17.30 uur. 

 

Ik ben Marlies Hoekman en ben de vestigingscoördinator van de Lyceo-vestiging op het van Lodenstein College in Kesteren. Ik ben afgestudeerd in Ontwikkelingsstudies en gespecialiseerd in Communicatie. Ik vind het belangrijk om leerlingen te helpen om weer in zichzelf te gaan geloven. Op onze vestiging zorg ik voor een open en vertrouwelijke sfeer. Dit betekent dat fouten maken mag maar we tegelijk blijven denken in oplossingen. Daar is soms een beetje extra hulp voor nodig en dit bieden we bij Lyceo. Iedere leerling is uniek en heeft een eigen aanpak nodig. Met mijn team help ik de leerling het beste uit zichzelf te halen.

Over deze locatie

Bij de vestiging in Kesteren zijn we er voor jou, om je verder te helpen. Dit doen we in een persoonlijke en rustige omgeving waarin we actief voor je klaar staan. Als je ergens tegen aanloopt, zullen we samen zoeken naar een oplossing. Met jou stellen we persoonlijke doelen op. De vooruitgang daarvan wordt bijgehouden in een leerlingvolgsysteem, dat je ouders kunnen inzien. In de begeleiding gaan we aan de slag met je studievaardigheden. Op welke studievaardigheden de nadruk wordt gelegd is afhankelijk van je behoeftes en waar je tegen aan loopt. Daarnaast zullen we je helpen met plannen en de stof overhoren. We helpen je om te geloven in jezelf en om door te zetten op de moeilijke momenten. Je zult zien dat je al snel met sprongen vooruit gaat op school.

Heb je nog vragen? Je mag me altijd bellen of mailen. Voor meer informatie en de specifieke mogelijkheden kunnen we ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Op deze vestiging in Kesteren kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Bij de huiswerkbegeleiding stellen we samen persoonlijke doelen op en op basis van die doelen gaan we aan de slag. We gaan je helpen met plannen maar je ook leren leren. Wanneer je studievaardigheden verbeteren krijg je beter overzicht over je schoolwerk. Daardoor zal je stress afnemen en je zelfvertrouwen toenemen. Je zal zien dat je meer kan dan je denkt! Je vooruitgang wordt bijgehouden en je ouders kunnen dit ook inzien via ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Wanneer je moeite hebt met een specifiek vak, heb je soms wat extra hulp nodig. Bij de Lyceo-vestiging in Kesteren kan je ook bijlessen volgen. Je wordt geholpen door enthousiaste, professionele begeleiders die van tevoren zijn getest op hun vakinhoudelijke kennis. Je zult al snel merken dat met wat extra uitleg, de stof een stuk duidelijker wordt. Deze begeleiding is één op één, zodat je alle aandacht krijgt en al je vragen kan stellen.
  • Lyceo Kesteren Van Lodenstein College
  • Kasteelstraat 2
  • 4041JB Kesteren
  • Marlies Hoekman
  • Vestigingscoördinator
+31630039143