Lyceo Krimpen aan den IJssel – Krimpenerwaard College

Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Krimpen aan den IJssel heeft Lyceo een vestiging in het Krimpenerwaard College. Zit jij op het Krimpenerwaard College en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dan kan je hier terecht! Op deze locatie bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land geven wij ook examentrainingen. Benieuwd naar de locaties dichtbij jou in de buurt? Klik dan hier.

Let op: deze vestiging is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Krimpenerwaard College.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Krimpen aan den IJssel – Krimpenerwaard College
 • Groene Wetering 1
 • 2922CX Krimpen aan den IJssel
 • Robbert van der Weide
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Wij helpen graag leerlingen die extra hulp en aandacht kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn met de telefoon te bereiken via het nummer 010-3035442

  Lokalen op school
  Op het Krimpenerwaard College heeft Lyceo beschikking over twee vaste lokalen waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven, vlakbij de docentenkamer. Daarnaast zijn er kleinere flexruimtes beschikbaar voor persoonlijke gesprekken en coaching.

  Het intakegesprek
  Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo is en kan de Vestigingsmanager je adviseren over de begeleiding die goed bij jou past.

  Robbert van der Weide

  Vestigingsmanager

  De Vestigingsmanager op Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

   

  Heeft u vragen? Neem contact op!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Vind jij het lastig om je huiswerk goed te plannen of weet je niet goed hoe je efficiënt kan leren voor toetsen? Ben jij het overzicht kwijt of loop je achter met de stof? Dan is huiswerkbegeleiding de oplossing. Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je met plannen, kan je al je vragen stellen en overhoren we het leerwerk om te checken of je het goed onder de knie hebt. Zo krijg jij weer overzicht over je huiswerk!

  Bijles

  Bijles

  Zijn er bepaalde vakken waar jij moeite mee hebt en zou je daar graag bij geholpen willen worden? Dan kan je bij ons terecht voor bijles. Bijles kan je helpen de stof van de vakken die je moeilijk vindt beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt persoonlijke, een-op-een begeleiding van een professionele docent, zodat je precies de aandacht krijgt waar jij behoefte aan hebt. Zo krijg jij grip op dat lastige vak!

  Studiecoaching

  Heb jij een extra steuntje in de rug nodig bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan kunnen wij je helpen met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het aanleren van studievaardigheden. Hierbij staat het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk centraal. Oftewel, vaardigheden waar je je hele leven baat bij hebt! Meer weten over studiecoaching? Je kunt contact opnemen met onze Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig aan de slag met je huiswerk, maar is daar thuis geen ruimte voor? Zoek jij een rustige plek om te werken? Kom dan langs voor huiswerkklas. Tijdens huiswerkklas maak je in een groepje van 15 tot 20 leerlingen 's middags je huiswerk onder toezicht van een coach, waardoor je daarna vrije tijd over hebt voor leukere dingen! Interesse? Stuur dan een mail naar onze Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuw begin in de brugklas is een grote stap voor veel leerlingen. Deze speciale training is voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Je oefent veel in studievaardigheden en met handige, praktische tips maak jij een goede start in de brugklas! Meer weten? Neem contact op met onze Vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen bij jou hoog op als je een toets moet maken of moet presenteren? Blijf je matig presteren, ondanks je goede voorbereidingen? Dan kan je bij ons terecht voor faalangstreductietraining. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe je het herkent, maar vooral hoe je ermee om moet gaan. Op deze manier word jij je faalangst de baas! Behoefte aan meer informatie over deze training? Daarvoor kun je terecht bij onze Vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart