PIOS Laren Smeekweg

PIOS Laren Smeekweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Oudere generaties kennen het als kroeg, wij hebben het karakteristieke pand met 148 kleine raampjes omgetoverd tot studieruimte. Leerplezier en keihard werken gaan samen op deze sfeervolle locatie niet ver van het centrum van Laren.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Saskia Stoffels

Op onze vestiging in Laren aan de Smeekweg staat een team aan enthousiaste, ervaren begeleiders voor de leerlingen klaar. Samen met de leerlingen werken we aan hun leervaardigheden, wat hun zelfvertrouwen vergroot. Hierbij staat een positieve benadering voorop. We helpen leerlingen graag om hun weg te vinden, want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

 • PIOS Laren Smeekweg
 • Smeekweg 31
 • 1251VH Laren
 • Saskia Stoffels
+31356217091

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Laren

De studiebegeleiding onderbouw wordt van maandag t/m vrijdag gegeven tussen 14.00 en 18.00 uur. Leerlingen kunnen tussen 14.00 en circa 15.30 uur binnenlopen en gaan dan in onze studieruimte aan de slag. Op zondag is de begeleiding van 11.30 tot 14.00 uur.

Voor de bovenbouwleerlingen hebben wij van maandag t/m donderdag de begeleiding per vakgebied georganiseerd. De avondbegeleiding start om 18.30 uur.

Ben je benieuwd? Loop een keer langs, of neem contact op via de telefoon of e-mail. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

 

Openingstijden

 • 13:30 - 21:00
 • 12:45 - 21:00
 • 13:00 - 21:00
 • 13:00 - 21:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • 11:15 - 14:00
 • Huiswerkbegeleiding

  Soms lukt het maken en leren van huiswerk niet in je eentje. Wij zijn er om je te helpen! Als je na je laatste les bij ons komt, kijken we eerst naar de planning voor de volgende dag en de komende week. De begeleiders helpen je met plannen, tot je dit zelf kan doen. Daarnaast kan je bij hen terecht voor vragen en handvatten om je studievaardigheden te verbeteren.

  Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je plannen en kun je vragen stellen over de leerstof. Naast vragen stellen over de leerstof kun je bij ons natuurlijk ook terecht met vragen over leren leren! Hoe pak ik deze stof nou aan? We vinden het belangrijk dat je weer met vertrouwen aan de slag kan. Door op een laagdrempelige manier contact te maken en structuur te bieden kunnen we je goed begeleiden.

  Meld je aan voor een intake-gesprek of vraag een informatiepakket aan!

  Bijles

  Wanneer je moeite hebt met een specifiek vak, kunnen wij helpen door je bijles te bieden. Wanneer je bijles wil volgen, word je aan een begeleider gekoppeld die gespecialiseerd is in het betreffende vak. Je kan al je vragen aan deze begeleider stellen, samen de nieuwe stof doornemen en wanneer er toetsen in zicht zijn, kan je samen deze toets voorbereiden. Zo wordt ervoor gezorgd dat je weer vertrouwen krijgt in jezelf en betere cijfers zal behalen!

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie