Lyceo Nieuwegein – Anna van Rijn College

Nieuwegein Anna van Rijn College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Anna van Rijn College. Zit jij op het Anna van Rijn College en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan kun je elke dag na schooltijd bij ons terecht. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden die je nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. Leerlingen van alle niveaus en leerjaren zijn welkom! We zitten na schooltijd op de Albatros 1.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Aylin Yildiz

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager van Lyceo op het Anna van Rijn College in Nieuwegein coördineert alle begeleiding op deze locatie. Samen met de ouders, mentoren en docenten zorgen we dat de leerling de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft.

 • Lyceo Nieuwegein – Anna van Rijn College
 • Albatros 1
 • 3435XA Nieuwegein
 • Aylin Yildiz
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nieuwegein

In de huiswerkbegeleiding helpen we je bij het aanleren van studievaardigheden, het vergroten van je zelfvertrouwen, het creëren van duidelijkheid en structuur en bieden we verdere hulp waar nodig. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te bieden. Daarnaast zullen we in een online logboek je ontwikkelingen bij houden, zodat je ouders thuis kunnen meelezen hoe je week bij ons gegaan is. Door allemaal samen te werken kunnen we ontdekken wat de beste manier is om jou te helpen. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager terecht. Dit team ondersteunt je bij het plannen van je schoolwerk, kijkt samen met jou hoe je je V-uren nuttig in kan vullen en beantwoordt je vakinhoudelijke vragen. Met de handvatten die we je bieden, helpen we je overzicht te krijgen en zal je leren zelfstandig je huiswerk op een efficiënte manier te maken.

Wil je graag meer informatie? Loop na schooltijd eens langs of neem contact op via de e-mail of telefoon. We kunnen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  De huiswerkbegeleiding van Lyceo biedt niet alleen een rustige plek om geconcentreerd te werken, maar leert je ook om je huiswerk goed in te plannen en staat voor je klaar om je extra uitleg te geven als je die nodig hebt. Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt er gewerkt in kleine groepen en met ervaren begeleiders. Met je begeleider werk je samen aan een op maat gemaakte planning om je maak- en leerwerk te structureren. Je leert je schoolwerk in te delen in overzichtelijk taken en werkt aan de ontwikkeling van studievaardigheden die je nodig hebt om je goed voor te kunnen bereiden op een toets. Als je klaar bent met je schoolwerk bekijkt de begeleider of alles wat jullie voor die middag gepland hebben af is en of je werk goed geleerd en gemaakt is. Zo krijg je overzicht over je schoolwerk en wordt je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen, met als einddoel om je zelfstandigheid te vergroten zodat je op een gegeven moment weer zonder begeleiding je huiswerk kunt maken.

  Bijles

  Heb je moeite hebt met een schoolvak, is er sprake van achterstand of kun je extra hulp gebruiken in aanloop naar je toetsweek? Dan kan extra individuele ondersteuning in de vorm van bijles helpen. Tijdens onze bijles ga je één-op-één een klokuur lang aan de slag met een specifiek vak. Dit doen we door samen naar de stof en naar je aanpak te kijken en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen met een ervaren begeleider. Deze begeleider kan je helpen met handige tips en tricks waardoor je makkelijker door de stof heen komt. Dit zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen toeneemt en dat je beter gaat presteren. De bijles en je voortgang worden uitgewerkt in een persoonlijk stukje in ons online logboek en per 5 bijlessen ontvangen je ouders een evaluatie. Deze terugkoppeling helpt om je optimaal te blijven begeleiden. De bijlessen vinden plaats op school, tijdstip in overleg, en kunnen afgenomen worden per kaart van 5, 10 of 20 bijlessen.

  Basisschoolbegeleiding

  Tijdens de basisschoolbegeleiding werken we samen met uw kind aan de vakken waar hij of zij moeite mee heeft. Niet ieder kind is hetzelfde en sommige kinderen kunnen met bepaalde vakken een steuntje in de rug gebruiken. Daar zijn wij voor. Bij Lyceo leren wij uw kind geen trucjes aan om zo hoog mogelijk te scoren bij de eindtoetsen, maar leggen we de focus op het verbeteren van de kennis en vaardigheden zodat uw kind er zo lang mogelijk profijt van heeft.