Erudio Nieuwerkerk a/d IJssel – Thorbecke VO

Locatie Nieuwerkerk– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze in-school vestiging van Erudio is gevestigd in Thorbecke VO in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op deze vestiging bieden we huiswerkbegeleiding en bijles aan. Leerlingen die hier op school zitten, kunnen na hun laatste lesuur gebruik maken van onze diensten. Omdat je nog in de “schoolmodus” zit, kan je makkelijk met je schoolwerk aan de slag gaan. De school is voor jou een vertrouwde omgeving waar jij je op je gemak voelt. Bij Erudio vinden we het belangrijk om persoonsgericht te werken. Daarom stellen we aan het begin van het traject persoonlijke doelen op. Samen met je ouders  monitoren we deze doelen tussentijds en passen we indien nodig de begeleiding aan.

 

Saskia van Klink

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Saskia van Klink en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Erudio voor de vestiging Thorbecke VO in Nieuwerkerk aan den Ijssel. Ik ben in 2012 bij Erudio begonnen als examentrainer en huiswerkbegeleider. Tijdens mijn werkzaamheden kwam ik erachter hoe waardevol het is om in kleine groepen leerlingen te werken. In kleine groepen staan de leerlingen echt centraal en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, groei en aandacht.

Deze persoonlijke aandacht vinden we op deze vestiging tijdens de huiswerkbegeleiding erg belangrijk. Ik probeer zoveel mogelijk het nauwe contact met leerlingen, ouders en leraren te waarborgen. Hierdoor ontstaat er een prettig klimaat waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

  • Erudio Nieuwerkerk a/d IJssel – Thorbecke VO
  • Saskia van Klink
  • Vestigingscoördinator

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nieuwerkerk aan den IJssel

We benaderen je vanuit positiviteit en helpen je om ook door te zetten op de moeilijke momenten. Uiteraard kan je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de vestigingscoördinator terecht.  Ons team ondersteunt je door je te begeleiden bij het maken van planningen, het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen en je te overhoren voor toetsen.

Met het docententeam hebben wij nauw contact over je voortgang. We voeren regelmatig overleg, zodat we de juiste begeleiding kunnen bieden.

We zijn geopend van maandag tot en met donderdag, van 14.00 tot 18.00 uur. Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles, kan je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Er kan dan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Thorbecke VO, locatie Nieuwerkerk. Als je daar niet op school zit, dan kun je terecht bij onze kennispartner Lyceo in Rotterdam.

Op deze vestiging in Nieuwerkerk aan den Ijssel kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Binnen onze huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Daarnaast werken we met jou naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. We bieden je de mogelijkheid om in één van de lokalen in de school in alle rust het huiswerk te maken of te leren. We helpen je met de knelpunten die je onderweg tegenkomt. Ook werken we aan je planningsvaardigheden door gebruik te maken van dagplanningen die de je na verloop van tijd steeds zelfstandiger invult.

Bijles

Loop je achter met de stof of haal je onvoldoendes voor één bepaald vak? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan kan bijles op school van Erudio een uitkomst zijn! Ons ervaren begeleidersteam is aan strenge criteria onderworpen en heeft ruime kennis van één of meerdere vakken. Bij deze begeleider kan je terecht met alle vragen omtrent de stof. Bijlessen worden één-op-één gegeven zodat er samen goed ingezoomd kan worden op de stof. Tussentijds houden we goed contact met elkaar en evalueren we de aanpak.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie