Bijlesnetwerk Nijmegen – Archipelstraat

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding en bijlessen aan de Archipelstraat zijn voor leerlingen van alle scholen toegankelijk. Omdat alle leerlingen anders zijn is er voor iedere leerling een eigen plan van aanpak. Hierbij houden we rekening met je sterke en minder sterke kanten. Er zijn veel verschillende begeleiders werkzaam bij ons met elk hun eigen expertise. Zo kunnen we je goed verder helpen als je vastloopt met je schoolwerk. 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 10.00 uur tot 20.00 uur.
Vrijdag: 10.00 uur tot 18.00 uur.

Marit Averink

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Marit Averink. Ik ben de vestigingscoördinator van Bijlesnetwerk Nijmegen-Archipelstraat. Samen met mijn team bied ik een plek waar leerlingen deskundige en persoonlijke begeleiding ontvangen. Mijn doel is om een open leeromgeving te creëren waar fouten maken mag. Dit in combinatie met reflectie leren we veel van. Daarmee is het aanleren van studievaardigheden onze focus.

  • Bijlesnetwerk Nijmegen – Archipelstraat
  • Archipelstraat 292
  • 6524LR Nijmegen
  • Marit Averink
  • Vestigingscoördinator
+31613398692

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Begeleiders helpen je met het maken van de planning, zo krijg je een goed overzicht wat je moet doen. Ook wordt er besproken hoe je je werk het beste kan aanpakken, je leert studievaardigheden die bij jou passen. Als het tijd is om te gaan wordt er met je nabesproken en kan je overhoord worden. In ons online leerlingvolgsysteem houden we bij wat je die dag gedaan hebt en hoe dit ging. Zo hebben begeleiders maar ook je ouders een helder beeld van de voortgang van de begeleiding.

Op onze locatie kunnen ook bijlessen en coaching-gesprekken plaatsvinden. We bespreken in een kennismakingsgesprek de verschillende mogelijkheden om erachter te komen welke vorm(en) van begeleiding het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Wil je een keer komen kijken? Elke dinsdag hebben wij een inloopspreekuur van 17.00 tot 18.00 uur. Je bent van harte welkom!

Huiswerkbegeleiding

Vind je plannen en structureren lastig of weet je niet hoe je voor bepaalde vakken moet leren, dan is huiswerkbegeleiding geschikt voor jou. Samen wordt er met jou een planning gemaakt, en besproken hoe je aan het werk gaat (bijvoorbeeld samenvatten of online oefenen). De begeleiders staan voor je klaar als je vragen hebt of vastloopt. Zij controleren of alles goed is gegaan en overhoren stof. Zo weet je precies of je klaar bent voor de toets.

Bijles

Loop je achter met een vak? Of heb je extra uitleg of ondersteuning nodig bij het maken of leren? Dan is bijles de oplossing voor jou! Je gaat een uur lang met je eigen bijlesdocent werken aan een vak waar je moeite mee hebt. Je bijlesdocent heeft veel kennis en door de 1-op-1 begeleiding krijg je veel persoonlijke aandacht. Voor bijlessen werken we met strippenkaarten van 5, 10 of 20 uur bijles. Deze kaart is één jaar geldig en voor meerdere vakken inzetbaar. Erg flexibel dus!

Het Lyceo Examenjaar

Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

StudieKeuzeAdvies

Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie