Bijlesnetwerk Nijmegen – Dominicus College

Dominicus College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2019 biedt Bijlesnetwerk onze diensten aan op het Dominicus College in Nijmegen. De huiswerkbegeleiding in Nijmegen vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijlessen. Van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 17.00 uur staan wij voor je klaar.

 

Lotte Ouweltjes

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Lotte Ouweltjes en ik ben de vestigingscoördinator van onze vestiging op het Dominicus College in Nijmegen. Mijn ruime ervaring als huiswerkbegeleider en vestigingscoördinator zorgen ervoor dat ik precies kan inschatten wat uw kind nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat uw kind lekker in zijn of haar vel zit, ruimte voelt om vragen te stellen en in een fijne werkomgeving aan de slag kan gaan. Als afgestudeerd bestuurskundige weet ik daarnaast de begeleiding goed te organiseren. In een intakegesprek wordt de hulpvraag in kaart gebracht en kijken we met u en uw kind welk type begeleiding passend is.

  • Bijlesnetwerk Nijmegen – Dominicus College
  • Energieweg 93
  • 6541CZ Nijmegen
  • Lotte Ouweltjes
  • Vestigingscoördinator
+31613623432

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

In een vast en ruim lokaal bieden wij je een rustige omgeving om met je schoolwerk aan de slag te gaan. Ook kan je gebruik maken van de computers in het lokaal. Het hechte team van huiswerkbegeleiders zorgt voor een prettige werksfeer waarbij een grapje af en toe zeker moet kunnen. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek informeer ik je graag over de mogelijkheden, bel of mail gerust voor meer informatie!

Huiswerkbegeleiding

Zodra de laatste les voorbij is, ben je welkom om te starten met de huiswerkbegeleiding. Tijdens de begeleiding besteden wij aandacht aan alles wat komt kijken bij het maken en leren van schoolwerk, hierbij kan je denken aan plannen, overhoren en vakinhoudelijke hulp. Tijdens de huiswerkbegeleiding kunnen wij je bij alle vakken ondersteunen en werken wij naar zelfstandigheid toe zodat je alle tools aangereikt krijgt voor je toekomstige schoolcarrière. De dagelijkse voortgang wordt bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem, dan kan je samen met je ouders op elk gewenst moment kijken hoe het gaat.

Bijles

Naast huiswerkbegeleiding behoren bijlessen ook de mogelijkheden. Bijlessen zijn een goede manier om in korte tijd veel te bereiken, als je bijvoorbeeld bepaalde onderdelen van een vak lastig vindt of achterloopt met de stof.. Je werkt individueel met een begeleider aan jouw vak naar keuze. Je kunt al jouw vragen aan de begeleider stellen, oefenen voor je toetsen of je krijgt die uitleg net even anders zodat het kwartje valt. Zowel structurele bijlessen of incidentele bijlessen zijn mogelijk.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie