Bijlesnetwerk Nijmegen – Dominicus College

Dominicus College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2019 biedt Bijlesnetwerk onze diensten aan op het Dominicus College in Nijmegen. De huiswerkbegeleiding in Nijmegen vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijlessen. Van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 17.00 uur staan wij voor je klaar.

 

Niels van Wanrooij

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Niels van Wanrooij en ik ben de coördinator van onze vestiging op het Dominicus College. Door mijn achtergrond als docent in het VO, heb ik goed zicht op de leerproblemen die uw kind mogelijk ervaart. Samen met u breng ik de hulpvraag in kaart, waarna ik uw passend advies geef en ik uw kind samen met mijn team van begeleiders hulp op maat bied. Wij streven ernaar om uw kind en u te ontzorgen. Wat ikzelf erg belangrijk acht, is het opbouwen van een band, het creëren van een gemakkelijke sfeer (wat zeker lukt met mijn Brabantse gezelligheid) en uiteraard het behalen van resultaat.

  • Bijlesnetwerk Nijmegen – Dominicus College
  • Energieweg 93
  • 6541CZ Nijmegen
  • Niels van Wanrooij
  • Vestigingscoördinator
+31613057615

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

In een vast en ruim lokaal bieden wij je een rustige omgeving om met je schoolwerk aan de slag te gaan. Ook kun je gebruik maken van de computers in het lokaal. Het hechte team van huiswerkbegeleiders zorgt voor een prettige werksfeer waarbij een grapje af en toe zeker moet kunnen. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek informeer ik je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Huiswerkbegeleiding

Zodra de laatste les voorbij is, ben je welkom om te starten met de huiswerkbegeleiding. Tijdens de begeleiding besteden wij aandacht aan alles wat komt kijken bij het maken en leren van schoolwerk, hierbij kan je denken aan plannen, overhoren en vakinhoudelijke hulp. Tijdens de huiswerkbegeleiding kunnen wij je bij alle vakken ondersteunen en werken wij naar zelfstandigheid toe zodat je alle tools aangereikt krijgt voor je toekomstige schoolcarrière. De dagelijkse voortgang wordt bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem, dan kan je samen met je ouders op elk gewenst moment kijken hoe het gaat.

Bijles

Naast huiswerkbegeleiding behoren bijlessen ook de mogelijkheden. Bijlessen zijn een goede manier om in korte tijd veel te bereiken, als je bijvoorbeeld bepaalde onderdelen van een vak lastig vindt of achterloopt met de stof. Je werkt individueel met een begeleider aan jouw vak naar keuze. Je kunt al jouw vragen aan de begeleider stellen, oefenen voor je toetsen of je krijgt die uitleg net even anders zodat het kwartje valt. Zowel structurele bijlessen of incidentele bijlessen zijn mogelijk.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie