Bijlesnetwerk Nijmegen – Stedelijk Gymnasium

Stedelijk Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen biedt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding en bijles aan voor alle leerlingen. Dat betekent dat je na je lessen, gewoon op school extra begeleiding kan ontvangen.Speciaal geselecteerde en getrainde begeleiders staan klaar om je te helpen met de inhoud en de aanpak van je schoolwerk. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag, van 14.30 tot 17.00 uur.

Lianne Wildschut

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Lianne Wildschut en ik ben de vestigingscoördinator van Bijlesnetwerk op Stedelijk Gymnasium in Nijmegen. Ik ben afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog en heb gewerkt in de jeugdzorg en het onderwijs, waardoor ik goed kan aansluiten bij individuele leerlingen. Iedereen heeft z’n eigen uitdagingen en daarbij past unieke hulp. Door onze op maat gesneden ondersteuning ontwikkelen leerlingen meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid en plezier bij het maken en leren van hun schoolwerk.

  • Bijlesnetwerk Nijmegen – Stedelijk Gymnasium
  • Kronenburgsingel 269
  • 6511AS Nijmegen
  • Lianne Wildschut
  • Vestigingscoördinator
+31612274703

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Net als op Het Stedelijk Gymnasium Nijmegen, staat kennis en ontplooiing centraal in onze begeleiding. In een kennismakingsgesprek met jou en je ouders bespreken we hoe het gaat met het vergroten van je kennis en de mate waarin jij je kan ontplooien: waar ben je goed in? Waar kan je extra hulp bij gebruiken? Samen kijken we naar welke begeleiding jij nodig hebt, zodat je studievaardigheden verbeteren, je zelfvertrouwen op school stijgt en je uiteindelijk weer helemaal zelf je schoolwerk op een goed manier kunt bijhouden. Bij Bijlesnetwerk gebruiken we een leerlingvolgsysteem, waarin we het verloop van de begeleiding bijhouden. Zo kunnen we het plan dat we gemaakt hebben steeds evalueren en blijven je ouders op de hoogte van je voortgang.

Huiswerkbegeleiding

Elke middag kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Je wordt begeleid door vaste huiswerkbegeleiders die jou en je omstandigheden kennen. Als je binnenkomt maken we eerst een planning. Zo weet je waar je mee aan de slag kunt en geef je jezelf de tijd die je nodig hebt voor je huiswerk en het leren. Dan ga je zelfstandig aan de slag. Begeleiders kunnen je hierbij helpen door het aanleren van studievaardigheden, uitleg van lastige lesstof, checken of alles gelukt is en het overhoren van leerstof.

Bijles

Ook als je één bepaald vak lastig vindt, kunnen we je helpen. Onze bijlesgevers ondersteunen je één op één. Samen bekijken jullie waar je vastloopt, de bijlesgever kan je alles vragen. Door de individuele begeleiding krijg je precies de hulp die jij nodig hebt om de stof te beheersen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie