Lyceo Noordwijkerhout – Teylingen College Leeuwenhorst

Teylingen College Leeuwenhorst – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Noordwijkerhout zorgt Lyceo voor de huiswerkbegeleiding en bijles op de vestiging Leeuwenhorst van het Teylingen College. Leerlingen van klas 1 tot en met klas 6, van mavo tot en met gymnasium kunnen bij ons begeleiding volgen. Doordat we ons in de school bevinden, is er snel en makkelijk contact met mentoren en docenten. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.30 uur tot 18.00 uur. 

Mariëlle Wensveen

Vestigingscoördinator

Op het Teylingen College Noordwijkerhout staat een team aan enthousiaste begeleiders voor de leerlingen klaar. Samen met de leerlingen werken we aan hun leervaardigheden, wat hun zelfvertrouwen vergroot. We staan voor een positieve benadering en helpen leerlingen graag om in hun ‘weg’ te vinden naar hun toekomst, want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

 • Lyceo Noordwijkerhout – Teylingen College Leeuwenhorst
 • Langelaan 1
 • 2211XT Noordwijkerhout
 • Mariëlle Wensveen
 • Vestigingscoördinator
+31620506889

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Noordwijkerhout

Leren is leuk! Ja, echt waar. Soms zie je alleen door de bomen het bos niet meer, doordat het huiswerk zich opstapelt. Bij de huiswerkbegeleiding zorgen we ervoor dat jij het overzicht terugkrijgt en al je werk op tijd af krijgt. Lyceo biedt begeleiding van hoge kwaliteit, daar waar jij dit nodig hebt. De begeleiders uit ons enthousiaste team weten dat iedere leerling uniek is en sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw persoonlijke leerbehoeften. Er wordt gewerkt in kleine groepjes: er is één begeleider op zeven leerlingen bij de huiswerkbegeleiding. De bijlessen zijn altijd één op één en zijn gericht op het vak waar jij moeite mee hebt. Naast het werken is er ook tijd voor pauze en een praatje. Een ontspannen sfeer is namelijk belangrijk om met plezier te leren. Bij de huiswerkbegeleiding wordt contact gehouden met ouders en mentoren om jouw voortgang te bespreken, want een goede communicatie zorgt uiteindelijk voor betere resultaten. We geven jou de handvatten om uiteindelijk zelfstandig te leren plannen, leren en werken. Ben je nieuwsgierig geworden? Loop een keertje langs ons lokaal! Je kan ook contact opnemen via telefoon of e-mail.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Noordwijkerhout kan je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Bij de huiswerkbegeleiding aan het Teylingen College Leeuwenhorst maak je huiswerk, leer je plannen en leer jij hoe je het beste kunt leren voor de toetsen. Op deze manier houd je meer vrije tijd over voor andere dingen en wordt leren weer leuk. We maken samen met je ouders een plan van aanpak zodat we aan jouw doelen werken. Je ouders kunnen je vorderingen volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem. Bij onze begeleiders kun je vragen stellen over je huiswerk en word je overhoord voor toetsen. Samen maken jullie een planning en zorgen jullie voor overzicht. Bij de huiswerkbegeleiding hangt er een ontspannen sfeer waar jij rustig kunt werken en al je werk ook op tijd af kunt krijgen.

  Bijles

  Wil je graag extra hulp bij één specifiek vak? Bijles van Lyceo gaat je helpen! Tijdens de bijlessen word je één op één geholpen door een gespecialiseerde bijlesdocent in het vak waar jij moeite mee hebt. Tijdens de bijlessen wordt actief met de stof gewerkt, waardoor deze beter blijft hangen en jouw schoolresultaten kunnen verbeteren.