Lyceo Oegstgeest – Teylingen College Duinzigt

OEGSTGEEST TEYLINGEN COLLEGE DUINZIGT – DE BESTE BEGELEIDING GEWOON BIJ JOU OM DE HOEK

Lyceo zorgt voor ondersteuning door middel van huiswerkbegeleiding en bijles op het Teylingen College Duinzigt. Je kan bij ons terecht vanaf de brugklas tot en met je examenjaar. Je kan na je laatste lesuur bij ons aan de slag. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur. Een enthousiast en ervaren team staat voor je klaar om je te helpen. Ons team staat garant voor een uitstekende begeleiding. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht en je wordt geholpen op de wijze die bij jou past. Samen werken we aan jouw zelfvertrouwen.

Mijn naam is Mariëlle Hiert en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Lyceo op Teylingen College Duinzigt in Oegstgeest. Ik heb kind- en jeugdpsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Als vestigingscoördinator vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor de leerlingen, waarin zij zichzelf kunnen zijn, vragen kunnen stellen en persoonlijke aandacht krijgen. Ik houd van een positieve benadering en help leerlingen graag om in hun eigen kracht te gaan geloven. Door samen te werken aan structuur en zelfstandigheid, vergroten we het zelfvertrouwen. Daarnaast onderhoud ik graag contact met ouders en school, zodat we de voortgang goed kunnen monitoren. Zo kunnen we samenwerken aan de positieve ontwikkeling van de leerling.

Over deze locatie

 Huiswerkbegeleiding in Oegstgeest

Goede en persoonlijke communicatie vinden we erg belangrijk. We zorgen ervoor dat je je thuis voelt bij ons, zodat je rustig aan je huiswerk kan werken. Je ouders worden op de hoogte gehouden van je ontwikkelingen, door middel van persoonlijke gesprekken, e-mails en ons leerlingvolgsysteem. Ben je benieuwd? Neem gerust contact met mij op via telefoon of e-mail. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Op deze vestiging in Oegstgeest kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om je huiswerk in te plannen? Heb je moeite met het leren van je toets? Wil je graag leren hoe je je huiswerk effectief kunt maken, zodat je ook nog tijd overhoudt voor alle andere leuke activiteiten die je wilt doen? Daar kan Lyceo je bij helpen! Bij onze huiswerkbegeleiding helpen wij je met het plannen van je leer- en maakwerk, de voorbereiding van toetsen en het aanleren van studievaardigheden. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. Met vragen kun je altijd terecht bij onze begeleiders of de vestigingscoördinator. Zij staan altijd voor je klaar! Je ouders kunnen je vorderingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Loopt dat ene vak niet lekker en heb je hulp nodig bij het begrijpen van de lesstof? Dan is bijles van Lyceo iets voor jou! Door één-op-één begeleiding van een vaste en ervaren begeleider helpen wij jou met het wegwerken van achterstanden en het verbeteren van je schoolresultaten. Samen zorgen we ervoor dat je grip krijgt op lastige lesstof!
  • Lyceo Oegstgeest Teylingen College Duinzigt
  • Wijttenbachweg 23
  • 2341VX Oegstgeest
  • Mariëlle Hiert
  • Vestigingscoördinator
+31657779423