Studiekring Oud-Beijerland – Admiraal de Ruyterstraat

Huiswerkbegeleiding in Oud-Beijerland aan de Admiraal de Ruyterstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Vanaf schooljaar 2017-2018 hebben we een vestiging in Oud-Beijerland. Hier helpen wij leerlingen uit Oud-Beijerland en omgeving met hun huiswerk door huiswerkbegeleiding of bijlessen. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Suzanne Teeuwen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Suzanne Teeuwen en ik ben de vestigingsmanager. Op de vestiging proberen we een warme, fijne plek te creëren om het leren zo aangenaam mogelijk te maken. Zelf ben ik na mijn studie psychologie de lerarenopleiding gaan doen. De kennis en vaardigheden die ik daarbij heb opgedaan wil ik graag overdragen op mijn leerlingen. Het doel is natuurlijk dat je je goed kan voorbereiden op alle toetsen, maar het is minstens zo belangrijk om vaardigheden op te doen voor de rest van je leven. Zo is Studiekring een mooie aftrap voor een leven lang met plezier leren!

 • Studiekring Oud-Beijerland – Admiraal de Ruyterstraat
 • Admiraal de Ruyterstraat 58 b
 • 3262XE Oud-Beijerland
 • Suzanne Teeuwen
 • Vestigingsmanager
0186 745 803

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Oud-Beijerland

Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Onze locatie

Op 5 minuten fietsafstand van het Hoeksch Lyceum en het Willem van Oranje hebben wij een groot licht lokaal met aparte bijlesruimte. Omdat we zo dicht bij de scholen zitten hoef je nooit ver te fietsen om naar Studiekring te komen. Studiekring Oud-Beijerland is een ruime, lichte vestiging. We hebben aparte ruimtes voor de bijlessen. Elke leerling kan rustig huiswerk maken.

Wil je een keer langskomen, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0186 745 803.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school. Maar hoe pak je dat nou aan? Hier kunnen wij je bij helpen!
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je na schooltijd met de studiecoaches aan je huiswerk, het verbeteren van je studievaardigheden en je zwakke vakken. We zorgen voor een goede leeromgeving waarbij leerlingen zich goed kunnen concentreren en hun huiswerk effectief kunnen maken. Onze studiecoaches zorgen voor een prettige sfeer, hebben een luisterend oor en kijken naar de individuele behoeftes van de leerling.

  Bijles

  Soms heb je structureel hulp nodig om bepaalde struikelvakken te halen en soms is net even dat extra zetje in de rug genoeg. Heb jij dit ook en zou je graag meer grip op de stof willen hebben? Dan is de bijles van Studiekring de oplossing. Wij bieden één-op-één bijlessen aan op school met ervaren bijlesbegeleiders.

  Basisschoolbegeleiding

  Samen met een vaste begeleider pakt uw kind het vak aan waar hij of zij moeite mee heeft. We werken in de begeleiding volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe. Zo wordt uw zoon of dochter beter in het eerst zo lastige vak en wordt leren weer leuk!

  Studiecoaching

  Tijdens deze coaching draait het niet om de vakinhoudelijke kennis, maar om je studievaardigheden. Dus kun jij nog wel wat hulp gebruiken bij het plannen? Of wat uitleg over hoe je de beste mindmap kunt maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt je aanmelden door contact op te nemen met de vestigingscoördinator.

  Huiswerkklas

  Kun je prima zelfstandig je huiswerk maken, maar heb je daar wel een rustige omgeving voor nodig die je thuis niet kunt vinden? Dan is huiswerkklas de oplossing. Met een aantal andere leerlingen maak je onder toeziend oog van een begeleider je huiswerk in een rustige, vertrouwde omgeving. Je kunt je aanmelden door contact op te nemen met de vestigingscoördinator.

  Brugklastraining

  De overgang van de brugklas naar de middelbare school kan best wennen zijn. Ineens moet je wisselen van lokaal, krijg je nieuwe klasgenoten en heb je verschillende verplichtingen. Tijdens deze speciale training bereiden enthousiaste, ervaren studiecoaches aankomende brugklassers voor op een nieuwe periode. Je kunt je aanmelden door contact op te nemen met de vestigingscoördinator.

  Faalangstreductietraining

  Bereid je je goed voor, maar vallen je cijfers tegen omdat je het tijdens de toets vergeet? Heb je last van uitstelgedrag omdat je niet aan je werk durft te beginnen? Faalangstreductietraining kan helpen. In een paar bijeenkomsten leer je hoe je je faalangst de baas kunt zijn en vol zelfvertrouwen aan je toets of leerwerk kunt beginnen. Je kunt je aanmelden door telefonisch contact op te nemen met de vestigingscoördinator.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie