Lyceo Oudenbosch – Markland College

Lyceo Oudenbosch – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Voor de drie ruim opgezette leshuizen van het Markland College in Oudenbosch biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. In de vertrouwde omgeving van het Markland College bieden wij je een rustige werkplek. Een enthousiast team van Lyceo staat voor je klaar. We bieden je de hulp die je nodig hebt om zo het beste uit jezelf te halen!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Markland College Oudenbosch.

Annette Bekkers

Vestigingsmanager

Goedendag, ik ben Annette Bekkers en ga al wat jaren mee binnen Lyceo. Coachen in combinatie met onwijs is één van de dingen waar mijn passie ligt. Dit zie je ook terug op de vestiging bij ons in Oudenbosch. Ik en mijn team van enthousiaste begeleiders staan voor jullie klaar om plezier in leren (terug) te krijgen, want leren doen we immers ons hele leven.
Heb jij vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Oudenbosch – Markland College
 • Pagnevaartweg 5
 • 4731AA Oudenbosch
 • Annette Bekkers
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Oudenbosch

Iedereen bezit verschillende talenten. Tijdens de begeleiding staan jouw talenten centraal. Daarnaast sluit de begeleiding aan bij jouw behoeftes zodat jij je zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Je stelt samen met de begeleiding een plan op. In dit plan worden verschillende doelen opgesteld; deze doelen zijn gericht op jouw behoeftes en talenten. Tijdens de begeleiding ga je met deze doelen aan de slag, de begeleider zal je hierbij ondersteunen en geeft je een duwtje in de rug wanneer jij dat nodig hebt. Tijdens de begeleiding zal er worden gewerkt aan nieuwe studievaardigheden, het maken van een planning of een lastig vak. Er zal gedurende het schooljaar gereflecteerd worden op de doelen om te kijken of ze al behaald zijn of dat er misschien nog extra aandacht aan besteed moet worden. Met als eindresultaat dat je in de toekomst beter in staat bent je huiswerk zelfstandig te doen. Jij zal je stukje bij beetje steeds verder ontwikkelen. Deze ontwikkelingen worden bijgehouden in een online logboek zodat je ouders ook op de hoogte zijn van jouw groeiproces. Daarnaast hebben we, doordat we in het schoolgebouw gevestigd zijn, nauw contact met de docenten en de mentor.

Samen willen we het verschil maken, met als gemeenschappelijk doel: je resultaten op school verbeteren en je zelfvertrouwen laten groeien. Wie bieden je handvatten waardoor je op den duur zelfstandig en op een prettige manier je huiswerk kan maken.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Bij de huiswerkbegeleiding van Lyceo sta jij centraal. Er zal samen met jou gekeken worden wat je behoeftes zijn en er wordt gewerkt aan je doelen. De huiswerkbegeleiding vindt op school plaats, in een fijne en rustige ruimte. Tijdens de begeleiding kan je onder andere ondersteuning krijgen bij het aanleren van nieuwe studievaardigheden en het maken van een planning. Deze ondersteuning wordt geboden door één van de begeleiders in een groepje van maximaal zeven andere leerlingen. Zij kijken mee met je gemaakte huiswerk en zullen je leerwerk overhoren. Ook kan je bij de begeleider terecht met vragen over je leerstof. Bij ons nog even hard werken, dan kan je in de avond lekker ontspannen! Huiswerkbegeleiding is in verschillende trajecten mogelijk, elk met een eigen mate van zelfstandigheid.

  Bijles

  Ook biedt Lyceo op het Markland College Oudenbosch bijles. Wil je graag extra begeleiding voor één of meerdere vakken waar je moeite mee hebt? Of lukt het je niet de stof bij te benen? Dan is de bijles van Lyceo wel wat voor jou. Bij bijles is er sprake van één op één begeleiding. De bijlesbegeleider, die tevens specialist is op dat vakgebied, heeft alle aandacht en tijd voor jou. Hij kan je helpen bij vragen en geeft je tips en tricks zodat je de stof beter zult gaan begrijpen. Bijlessen zijn wekelijks te volgen, maar je hebt ook de mogelijk af en toe een bijles te volgen om het vak bij te werken.