Lyceo Panningen – Het Bouwens van der Boijecollege

Het Bouwens van der Boijecollege – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Panningen biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Marjolijn van der Aa

Vestigingsmanager

Graag stel ik mezelf voor: ik ben Marjolijn van der Aa. Met veel plezier en toewijding vervul ik de functie van Vestigingsmanager op Het Bouwens van der Boijecollege in Panningen. Mijn passie voor het onderwijs is begonnen tijdens mijn studie Geschiedenis aan de universiteit en is daarna eigenlijk alleen maar groter geworden. Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgedaan in de wereld van de huiswerkbegeleiding, zowel leidinggevend als begeleidend. Ik ben er van overtuigd dat het voor iedere leerling mogelijk moet zijn om zijn of haar schooltijd zo goed mogelijk te doorlopen. Persoonlijke aandacht en planning op maat staan tijdens onze begeleiding centraal. Ik vind het belangrijk dat iedere leerling zich gehoord en gezien voelt. Op deze manier probeer ik samen met mijn team van begeleiders een optimale leeromgeving te creëren voor de leerling en er voor te zorgen dat leerlingen met meer zelfvertrouwen én plezier hun schoolcarrière tot een succes kunnen maken!

 • Lyceo Panningen – Het Bouwens van der Boijecollege
 • Minister Calsstraat 10
 • 5981VT Panningen
 • Marjolijn van der Aa
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Panningen

Wij werken met een team van enthousiaste en ervaren begeleiders. Persoonlijke aandacht vinden wij enorm belangrijk maar zeker ook het ervaren van successen. Naast plannen en studievaardigheden kun je dus bij onze begeleiders terecht voor vakinhoudelijke vragen. We ondersteunen je bij maak- en leerwerk, maken gezellig een praatje met je in de pauzes maar bieden je ook een luisterend oor als je dat even nodig hebt. We zorgen ervoor dat jij met plezier kunt werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

Ben je benieuwd? Kom gewoon een keer binnen lopen en als je wilt loop je eens lekker mee in de huiswerkbegeleiding. Als je liever eerst informatie wilt of een gesprek wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan gerust contact met ons op via email of telefoon.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Panningen kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op LOCATIE wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

  Bijles

  Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!