Lyceo Purmerend – Purmerendse Scholengroep

Purmerendse Scholengroep – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo Purmerend is gevestigd in het Jan van Egmond Lyceum op de Hoornselaan 10 in een centrale plek in de school, waardoor je ons makkelijk kan vinden. Je kan op maandag tot en met donderdag van 14.30 tot 17.30 uur bij ons terecht, om zonder afleiding geconcentreerd je huiswerk te maken in de huiswerkbegeleiding of om bijles te volgen. Als vestigingscoördinator onderhoud ik het contact met school door onder andere mentoren regelmatig een rapportage te sturen over de ontwikkelingen van de leerlingen. Ook is er contact met docenten over vakspecifieke vragen, bijvoorbeeld om een toets in te zien.

Emma Kaper

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Emma Kaper en ik ben de vestigingscoördinator op het Jan van Egmond lyceum in Purmerend. Ik werk al bijna 2 jaar als begeleider bij Lyceo, ook op het Jan van Egmond in Purmerend. Ik heb veel verschillende projecten gedaan voor Lyceo. Daarnaast studeer ik vertaler Frans.
Tijdens het geven van huiswerkbegeleiding, bijlessen en coördinerende taken heb ik veel ervaring opgedaan bij het begeleiden en motiveren van leerlingen. Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders ligt mijn focus op een vertrouwde leeromgeving waarbij persoonlijke aandacht, structuur en het leren van studievaardigheden centraal staan. Bij ons in de huiswerkbegeleiding zorgen we dat alle leerlingen lekker in hun vel zitten, zodat zij vol zelfvertrouwen aan hun persoonlijk doelen kunnen werken.

  • Lyceo Purmerend – Purmerendse Scholengroep
  • Hoornselaan 10
  • 1442AX Purmerend
  • Emma Kaper
  • Vestigingscoördinator
+31623732036

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Purmerend

Belangrijke pijlers op onze vestiging zijn het aanleren van studievaardigheden en het leren plannen, om je zelfstandigheid  te vergroten. We werken met een team van jonge, verfrissende begeleiders die zich goed kunnen inleven in jouw belevingswereld. We geven je veel individuele aandacht en omdat we hierdoor op de hoogte zijn van je ontwikkelingen, kunnen we je begeleiding op maat bieden.

Als vestigingscoördinator onderhoud ik regelmatig contact met ouders. We willen dat ouders goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van hun kind en besteden hier veel aandacht aan. Met effect want uit onze enquête blijkt dat ouders van deze vestiging ons een 9.4 geven!

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op via e-mail of telefoon, zo kunnen we een vrijblijvend intakegesprek inplannen.

Let op: deze vestiging is alleen toegankelijk voor alle leerlingen van de Purmerendse Scholengroep.

Op deze vestiging in Purmerend kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Bij ons leer je hoe je je huiswerk kan plannen en uitvoeren, hoe je het beste kan leren voor een toets en zelfstandig werken. Onze begeleiders hebben hun eigen specialismen, zodat ze met hun kennis goed kunnen aansluiten bij je vakinhoudelijke vragen. Naast het helpen met het plannen en het bieden van handvatten om studievaardigheden eigen te maken, kan je ook terecht bij hen om je maakwerk te controleren en je leerwerk te overhoren. Ze helpen je hoe je structuur kan aanbrengen bij het maken van het huiswerk en gaan aan de slag met aandachtsvakken, bijvoorbeeld door middel van extra oefenen van opdrachten of vroegtijdig beginnen met maken van samenvattingen.

Bijles

Mocht je vast lopen bij één of meerdere vakken en daar specifieke hulp bij willen, dan biedt bijles wellicht een uitkomst! De bijlessen worden door een ervaren begeleider gegeven, bij jou op school. De begeleiding is één op één, zodat de begeleider zonder afleiding je kan helpen met je vragen. De begeleider geeft extra uitleg over de stof, helpt bij het maken van opdrachten, het maken van een samenvatting en het leren. Zo wordt voorkomen dat je achter dreigt te lopen bij een bepaald vak en kunnen onvoldoendes weggewerkt worden. De bijlessen kunnen na schooltijd of in een tussenuur plaatsvinden.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie