Erudio Rotterdam – Thorbecke VO, locatie Prinsenlaan

Thorbecke VO, locatie Prinsenlaan– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze in-school vestiging van Erudio op Thorbecke Prinsenlaan is al meerdere jaren een begrip. Als je hier op school zit heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van allerlei diensten op het gebied van studieondersteuning. Denk bijvoorbeeld eens aan huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en faalangsttrainingen. Omdat de begeleiding gewoon op school plaatsvindt, hoef je niet nog eens ergens naar toe en kan je in je vertrouwde omgeving werken aan je huiswerk of andere studievaardigheden. We zijn dagelijks geopend van 14.00 tot 19.00 uur.

Mijn naam is Suraya van Mastrigt. Met veel plezier en enthousiasme ben ik vestigingscoördinator op Thorbecke Prinsenlaan, te Rotterdam. Ik vind het mooi om de ontwikkeling van leerlingen te volgen en hen hierin te stimuleren. Het betrekken van ouders en de school is hiervan een belangrijk onderdeel. De diensten op Thorbecke Prinsenlaan worden verzorgd door een enthousiast en competent team van begeleiders. Samen met elkaar streven wij naar betere resultaten, zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Rotterdam

Ons ervaren team aan begeleiders helpt je met veel toewijding en enthousiasme op weg. Samen met elkaar zullen we werken aan de specifieke doelen die jij en je ouders voor jou hebben opgesteld. We zullen op zoek gaan naar de juiste leermethode die helemaal passend is voor jou, we zullen ondersteunen op het gebied van vakinhoudelijke vragen en we zullen je op weg helpen om de verschillende studievaardigheden eigen te maken, zodat je in de toekomst zelfstandig aan de slag kan! Daarnaast zullen wij altijd veel contact hebben met de school om je voortgang en ontwikkeling te kunnen blijven volgen.
Lijkt dit je wat en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Loop gerust eens binnen! Je mag me natuurlijk ook altijd een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Thorbecke VO, locatie Prinsenlaan. Als je daar niet op school zit, dan kun je terecht bij onze kennispartner Lyceo in Rotterdam.

Op deze vestiging in Rotterdam kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Bij onze huiswerkbegeleiding staan rust, ruimte en persoonlijke aandacht centraal. In samenspraak met jou en je ouders schrijven we een plan van aanpak waarin we jouw persoonlijke doelen noteren. Samen met jou en het team van enthousiaste en competente begeleiders gaan we aan de slag om die doelen te behalen.
Bij onze huiswerkbegeleiding werk je in kleine groepjes aan je huiswerk en heb je gelegenheid om vragen te stellen. Je maakwerk wordt gecontroleerd en je leerwerk wordt overhoord. We zullen altijd jouw persoonlijke plan van aanpak en doelen in het oog houden. Zijn er vakken die je lastig vindt? Samen zullen wij hier extra aandacht aan schenken.
Naast het feit dat we veel contact met jou zullen hebben, zullen wij ook veel contact met school en je ouders hebben. Zo zal er contact zijn met de mentor, de afdelingsleider en met de vakdocenten. We bespreken samen met hen hoe het met je gaat en of we je nog ergens extra bij kunnen helpen.
We zullen ook veel contact hebben met je ouders. Met hen bespreken we hoe het met je gaat, hoe de voortgang op school is en op welke manier we aan jouw doelen werken. Dit kunnen zij ook terug lezen in het leerlingvolgsysteem dat we gebruiken, waarin we jouw voortgang en jouw doelen ook verwerken. Een groot voordeel van de huiswerkbegeleiding, naast het werken aan je doelen en zelfvertrouwen, is ook dat je lekker klaar bent met je huiswerk zodra je thuis komt en dus thuis wat meer vrije tijd over houdt!

Bijles

De stof te moeilijk? Teveel onvoldoendes? Te weinig les door topsport? Dan is bijles bij Erudio hiervoor de ideale uitkomst voor jou! Individuele begeleiding leidt naar betere resultaten en vooral naar zelfvertrouwen. Onze ervaren begeleiders hebben een strenge selectie doorstaan en hebben dus ruime kennis van een of meerdere vakken. Je kunt al je vragen stellen aan de begeleider die we aan je koppelen.
De bijles zal frequent met jou en je ouders worden geëvalueerd en er zal een terugkoppeling zijn naar je vakdocent. We zullen dus via meerdere wegen jouw voortgang in de gaten houden en werken aan meer zelfvertrouwen, betere resultaten en zelfstandigheid.
  • Erudio Rotterdam Thorbecke Prinsenlaan
  • Prinsenlaan 82
  • 3066KA Rotterdam
  • Suraya van Mastrigt
  • Vestigingscoördinator
+31620507543