Erudio Rotterdam – Wartburg College, locatie Revius

Wartburg College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Erudio is sinds najaar 2015 actief op het Wartburg College, locatie Revius. Deze reformatorische school ligt in Rotterdam Alexander. Hier bieden we huiswerkbegeleiding en bijles aan. De begeleiding is aangepast aan de identiteit van de school wat ervoor zorgt dat we goed aansluiten bij de behoeftes en wensen van de leerlingen en ouders. De begeleiding wordt gegeven in een rustige vleugel van het gebouw en naast de kantoren van het zorgteam en de teamleiders, waardoor het contact met school altijd warm is. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00, bid- en dankdagen uitgesloten.

Mijn naam is Tessa de Mol en sinds augustus 2016 verzorg ik de coördinatie van de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Wartburg College, locatie Revius. In de huiswerkbegeleiding en de bijlessen staat de weg terug naar zelfstandigheid centraal. We helpen de leerling het schoolwerk weer onder controle te krijgen en met het aanleren van verschillende leertechnieken kijken we hoe de leerling zelf het beste weer verder kan. Een enthousiast team van ervaren begeleiders (onder andere oud-leerlingen van de school) staat voor uw kind klaar!

 

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

De huiswerkbegeleiding sluit aan na schooltijd, de leerling gaat meteen bij ons aan de slag. Hierdoor hoeft de leerling minder of niets meer thuis te doen. De begeleiders helpen met leren, overhoren, plannen en beantwoorden eventuele vragen. Op regelmatige basis heeft de vestigingscoördinator contact met de ouders en tijdens de ouderavonden is er ook een inloopspreekuur. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen via de mail of telefoon.

Naast huiswerkbegeleiding en bijles bieden we in samenwerking met Lyceo ook examentrainingen en rekentoetstrainingen aan. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neemt u gerust contact op via de contactgegevens op deze pagina.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Wartburg College. Als je daar niet op school zit, dan kun je terecht bij onze kennispartner Lyceo in Rotterdam.

Op deze vestiging in Rotterdam kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Op het Wartburg College, locatie Revius wordt de huiswerkbegeleiding in een rustig gedeelte van de school gegeven. De huiswerkbegeleiding is erop gericht leerlingen te helpen leren leren. Door structuur, rust en duidelijkheid helpen we de leerling en leert hij zelfstandig te werken, plannen en leren. Een team van gedreven begeleiders staat altijd klaar voor de leerlingen, maar ook voor de ouders. Door deze samenwerking werken we allemaal aan hetzelfde doel: betere schoolresultaten en een leerling die het schoolwerk zelf aankan.

Bijles

Soms loopt de leerling achter of loopt hij vast bij een specifiek vak. Bijles is dan de oplossing. De bijlessen worden één-op-één in een apart lokaal op het Wartburg College, locatie Revius gegeven. Er wordt een begeleider gezocht die de leerling precies kan helpen. Zo krijgt de leerling de persoonlijke ondersteuning die hij op dat moment nodig heeft.
  • Erudio Rotterdam Wartburg College Revius
  • President Rooseveltweg 11
  • 3068TR Rotterdam
  • Tessa de Mol
  • Vestigingscoördinator
+31630410671