Lyceo Vleuten – Amadeus Lyceum

Vleuten Amadeus Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Vleuten heeft Lyceo een vestiging in het Amadeus Lyceum. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk, geven we bijles en bieden we onze andere diensten als studiecoaching en faalangsttraining aan.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Emma Timp

Vestigingsmanager

Ik ben Emma Timp, de Vestigingsmanager in Vleuten. Na mijn studie ontwikkelde ik een passie voor gezond leiderschap en het helpen van kinderen in hun ontwikkeling. Iets wat goed van pas komt bij Lyceo. Ik vind het een uitdaging om, samen met mijn team van begeleiders, altijd het beste uit de leerling te halen.

 • Lyceo Vleuten – Amadeus Lyceum
 • Burchtpoort 3
 • 3452MD Vleuten
 • Emma Timp
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Vleuten

Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen. Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Onze locatie

In school hebben we de beschikking over eigen lokalen in domein 2 en in de serre van domein 2-3 in het Amadeus Lyceum. Na je laatste les kun je dus rustig huiswerk maken in een vertrouwde omgeving. De vestiging is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Amadeus Lyceum. We hebben goed contact met de afdelingsleiders en mentoren van het Amadeus Lyceum. Naast huiswerkbegeleiding organiseren we samen maatwerktrajecten en examentrainingen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Je krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek je huiswerk te maken en vakinhoudelijke vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

  Bijles

  Iedereen is anders. De één is goed is talen, de ander weer beter in wiskunde. Soms kan het erg fijn zijn om bij de vakken waar je wat meer moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen met een ervaren begeleider ga je in op al jouw vragen en struikelblokken waardoor je meer grip krijgt op de stof.

  Huiswerkklas

  Huiswerkklas is voor alle leerlingen die het geen enkel probleem vinden om zelfstandig te werken, maar daar wel een rustige omgeving voor nodig hebben. Hier kunnen ze terecht na hun laatste les om in alle rust, onder toeziend oog van een begeleider, te werken aan hun opdrachten. Hierdoor zijn ze thuis écht vrij. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Wil je weten hoe je slim leert en beter plant? Of ben je klaar met Huiswerkbegeleiding maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Dan is Studiecoaching van Lyceo iets voor jou. Je leert snel hóe je al je leerwerk slim aanpakt. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Vind jij het geven van een presentatie spannend? Of haal je mindere resultaten terwijl je wel hard leert omdat je het tijdens de toets niet meer weet? Dit kan komen door faalangst. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we er alles aan doen om je faalangst te herkennen en het uiteindelijk de baas te worden. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van de basisschool naar de middelbare school kan best wel wat indruk maken. Ineens moet je werken met een lesrooster, veranderen van lokaal en heb je nieuwe klasgenoten. Om aanstaande brugklassers zo goed mogelijk op deze nieuwe periode voor te bereiden is er de brugklastraining. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.