Lyceo Vleuten -
Amadeus Lyceum

Arie Torn Broers

Vestigingsmanager

Mijn naam is Arie Torn Broers en ik ben 24 jaar oud. Vanaf september 2023 ben ik de vestigingsmanager op het Amadeus Lyceum. Hiervoor heb ik 3 jaar voor Lyceo gewerkt als begeleider naast mijn studie archeologie. Dankzij deze bijbaan kwam ik erachter dat leerlingen helpen om beter te leren een heel leuk vak is. Samen met mijn team van begeleiders wil ik me dan ook inzetten om op deze vestiging een positieve en productieve leeromgeving te bieden, zodat de leerlingen sterker en met meer zelfvertrouwen hun schoolcarrière doorlopen. Wij helpen de leerlingen bij het leren leren (ontwikkelen en gebruiken van effectieve studievaardigheden), bij het plannen en organiseren van schoolwerk en bij het voorbereiden van (school-)examens. We spelen hierbij in op de individuele behoeften van de leerlingen. Zo vinden we voor iedereen een methode die bij hen past.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Vleuten

Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen. Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Onze locatie

In school hebben we de beschikking over eigen lokalen in domein 11 op de 3e etage in het Amadeus Lyceum. Na je laatste les kun je dus rustig huiswerk maken in een vertrouwde omgeving. De vestiging is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Amadeus Lyceum. We hebben goed contact met de afdelingsleiders en mentoren van het Amadeus Lyceum. Naast huiswerkbegeleiding organiseren we samen maatwerktrajecten en examentrainingen.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Het Lyceo Examenjaar >
  • Studiecoaching >

Huiswerkbegeleiding

Bij huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt er gezorgd voor een dagelijkse structuur en een rustige leeromgeving. Door met een vast team van begeleiders te werken, kunnen zij en jouw kind elkaar snel leren kennen en krijgt jouw zoon of dochter de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. De begeleiders overhoren het leerwerk, controleren het maakwerk en kunnen je kind ook uitleg geven als hij of zij een vakinhoudelijke vraag heeft. Daarnaast leren we je kind plannen en leren, zodat hij of zij makkelijker en beter toetsen kan voorbereiden. Als ouder kun jij de ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Wil jouw kind meer zekerheid over bepaalde vakken? Loopt hij of zij achter met de lesstof? Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kan jouw kind met al zijn of haar vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goed resultaat en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen. Ga er maar aan staan! Geef jouw kind daarom een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind.

Studiecoaching

Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Vestiging op kaart