Lector Voorburg – Koningin Wilhelminalaan

Voorburg Koningin Wilhelminalaan – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Voorburg verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Koningin Wilhelminalaan. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Coordinator van Lector

Vestigingsmanager

Op deze vestiging in Voorburg staat een enthousiast team aan begeleiders voor de leerlingen klaar. Samen helpen we de leerlingen hun schoolcarrière succesvol en daarmee ook leuker te maken. Een schooltijd is best hard werken, niet altijd even makkelijk en dan zijn successen, groot of klein, belangrijk. Samen gaan we er voor. Heb jij vragen over de mogelijkheden? Neem contact op!

 

 • Lector Voorburg – Koningin Wilhelminalaan
 • Koningin Wilhelminalaan 471 c
 • 2274BB Voorburg
 • Coordinator van Lector
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons ruime pand beschikt over diverse werkruimtes waar de leerlingen in alle rust kunnen studeren met de intensieve ondersteuning van onze coördinator en team van studiebegeleiders. Wij begeleiden hier leerlingen van verschillende scholen uit Leidschendam en Voorburg, maar ook scholieren uit Den Haag, Rijswijk, Delft en zelfs Rotterdam. De niveaus lopen uiteen van de brugklas tot en met het eindexamen, van vmbo tot havo en vwo. Ook begeleiden wij leerlingen die tweetalig onderwijs (TTO) volgen of op een internationale school zitten.

De huiswerkbegeleiding en bijlessen die wij op deze vestiging bieden, zijn toegankelijk voor kinderen van de basisschool, scholieren uit het voortgezet onderwijs en deelnemers aan het staatsexamen. Bijles wordt ook gegeven aan studenten.

Deze vestiging is gelegen aan de Koningin Wilhelminalaan 471C te Voorburg. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles en onze andere diensten kan je verder lezen op de website of contact met ons opnemen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al: het is de basis. Een periode vol ontwikkeling. Tijdens basisschoolbegeleiding zorgen wij ervoor dat jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug krijgt, gericht op taal en rekenen. Opgelopen achterstanden worden ingehaald en het zelfvertrouwen in het leren komt weer terug.