Lyceo Voorburg – Sint-Maartenscollege

Voorburg Sint-Maartenscollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Sint-Maartenscollege biedt Lyceo leerlingen ondersteuning bij het onderwijs, door middel van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, toetsenweek opvangklas, coaching en basisschoolbegeleiding. We hebben regelmatig contact met je ouders, docenten en coördinatoren binnen de school. We vinden het fijn om goed samen te werken, zodat we weten wat er bij jou speelt. Zo houden wij de lijntjes kort en kunnen we begeleiding op maat bieden. Een voorbeeld hiervan zijn de periodieke mentorrapportages die verstuurd worden over de voortgang in de huiswerkbegeleiding. Je kan vijf dagen per week bij ons terecht, van 14.10 tot 17.30 uur.

Marloes de Koning

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Marloes de Koning en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator voor op het St Maartenscollege in Voorburg. Tijdens mijn studie Watermanagement heb ik een aantal jaar met veel plezier huiswerkbegeleiding en bijles gegeven. Ik vind het belangrijk dat leerlingen zichzelf kunnen zijn en ik stimuleer de leerlingen op een positieve manier. We bouwen aan structuur, zelfstandigheid en plezier in het leren zodat leerlingen zich fijn voelen en zich goed kunnen ontwikkelen.

  • Lyceo Voorburg – Sint-Maartenscollege
  • Aart van der Leeuwkade 14
  • 2274KX Voorburg
  • Marloes de Koning
  • Vestigingscoördinator
+31611331925

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Voorburg

In de begeleiding op het Sint-Maartenscollege staat respect en een goede, positieve omgang met elkaar hoog in het vaandel. Op deze vestiging vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden waar je jezelf kan zijn, waar je de ruimte krijgt om op jouw eigen manier en in je eigen tempo te kunnen groeien. Een omgeving waarin je geholpen wordt, naar je geluisterd wordt en waar naast hulp met het huiswerk ook ruimte is voor een praatje.

Een team van begeleiders helpt je om eruit te halen wat erin zit, door je handvatten te bieden waarmee jij zelf aan de slag kan. Door middel van veel individuele en persoonlijke aandacht helpen wij jou een eigen leerstrategie te ontwikkelen, zodat je leert hoe je je huiswerk op een bepaald moment weer zelfstandig kan doen.

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact via telefoon of e-mail. Er kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Sint-Maartenscollege.

Op deze vestiging in Voorburg kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bieden wij een rustige en gestructureerde omgeving waarin je jouw huiswerk maakt, vragen kan stellen, overhoord wordt en je huiswerk wordt nagekeken. Ook wordt er extra aandacht besteed aan zwakke vakken en studievaardigheden, zoals plannen, samenvattingen maken en leren te leren. Hierbij geldt dat iedere leerling anders is en dat voor iedere leerling een andere leerstrategie werkt. Samen ontdekken we wat het beste voor jou werkt. Je leert om zelfstandig het werk aan te pakken, zodat je het uiteindelijk weer zelf kan. De vestiging is 5 dagen per week geopend, dus je altijd bij ons terecht.

Bijles

Loop je telkens vast bij de Frans grammatica, of heb je steeds moeite met die moeilijke wiskunde sommen? Dan is wellicht bijles de uitkomst! Wanneer je inhoudelijk moeite hebt met 1 of meerde vakken bieden wij bijles aan. Bij bijles wordt er 1 op 1 gekeken naar moeilijke vakken. Een begeleider zal samen met jou een uur aan de slag gaan om specifiek voor één vak meer uitleg te geven. Zo worden ook de moeilijke vakken weer leuk! Bijlessen vinden vaak plaats wanneer het jou goed uitkomt, bijvoorbeeld wanneer je vroeg uit bent of direct na je laatste les.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie