Lyceo Voorburg – Sint-Maartenscollege

Voorburg Sint-Maartenscollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Sint-Maartenscollege biedt Lyceo leerlingen ondersteuning bij het onderwijs, door middel van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, toetsenweek opvangklas, coaching en basisschoolbegeleiding. We hebben regelmatig contact met je ouders, docenten en coördinatoren binnen de school. We vinden het fijn om goed samen te werken, zodat we weten wat er bij jou speelt. Zo houden wij de lijntjes kort en kunnen we begeleiding op maat bieden. Een voorbeeld hiervan zijn de periodieke mentorrapportages die verstuurd worden over de voortgang in de huiswerkbegeleiding. Je kan vijf dagen per week bij ons terecht, van 14.10 tot 17.30 uur.

Mijn naam is Marloes de Koning en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator voor op het St Maartenscollege in Voorburg. Tijdens mijn studie Watermanagement heb ik een aantal jaar met veel plezier huiswerkbegeleiding en bijles gegeven. Ik vind het belangrijk dat leerlingen zichzelf kunnen zijn en ik stimuleer de leerlingen op een positieve manier. We bouwen aan structuur, zelfstandigheid en plezier in het leren zodat leerlingen zich fijn voelen en zich goed kunnen ontwikkelen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Voorburg

In de begeleiding op het Sint-Maartenscollege staat respect en een goede, positieve omgang met elkaar hoog in het vaandel. Op deze vestiging vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden waar je jezelf kan zijn, waar je de ruimte krijgt om op jouw eigen manier en in je eigen tempo te kunnen groeien. Een omgeving waarin je geholpen wordt, naar je geluisterd wordt en waar naast hulp met het huiswerk ook ruimte is voor een praatje. Een team van begeleiders helpt je om eruit te halen wat erin zit, door je handvatten te bieden waarmee jij zelf aan de slag kan. Tijdens de huiswerkbegeleiding bieden wij een rustige en gestructureerde omgeving waarin je jouw huiswerk maakt, vragen kan stellen, overhoord wordt en je huiswerk wordt nagekeken. Ook wordt er extra aandacht besteed aan zwakke vakken en studievaardigheden, zoals plannen, samenvattingen maken en leren te leren. Hierbij geldt dat iedere leerling anders is en dat voor iedere leerling een andere leerstrategie werkt. Samen ontdekken we wat het beste voor jou werkt. Je leert om zelfstandig het werk aan te pakken, zodat je het uiteindelijk weer zelf kan.

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Er kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Sint-Maartenscollege.

 

Op deze vestiging in Voorburg kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Soms gaat het huiswerk maken en leren niet zo makkelijk en kan je wel wat hulp gebruiken. Geen probleem, wij zijn er voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding bieden wij een rustige en gestructureerde omgeving waarin je je huiswerk maakt en vragen kunt stellen. Je kunt overhoord worden en we kijken je huiswerk na. Ook wordt er extra aandacht besteed aan zwakke vakken en studievaardigheden, zoals plannen, overzicht behouden, samenvattingen maken en leren te leren. We kijken hierbij naar jou en welke leerstrategie het beste bij jou past.
In onze huiswerkbegeleiding gebruiken wij onze eigen leerlingvolgsysteem. Hier wordt je huiswerk ingezet en afgestreept, staat extra informatie over overhoringen en schrijven wij wekelijks logboeken, zodat jullie thuis ook kunnen kijken hoe het gaat.
Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden, zodat je het uiteindelijk weer zelfstandig kan oppakken. Voor jou betekent dit minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. Je kunt direct na je laatste les beginnen en als je dan naar huis gaat, is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning.

Bijles

Kom je niet uit die moeilijke wiskunde som, of lukt het niet met de Engelse grammatica?
Wanneer je moeite hebt met één of meerdere vakken, bieden wij jou bijles aan. Tijdens de bijles krijg je vakinhoudelijke, individuele begeleiding van een persoonlijke begeleider. Samen met de begeleider neem je de stof nogmaals door, kun je al je vragen stellen en wordt gewerkt aan onderdelen die voor jou specifiek lastig zijn. Met bijles van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren! De bijlessen kunnen we zo inplannen dat die tijdens een tussenuur of direct na je lessen bijles kan volgen.

  • Lyceo Voorburg – Sint-Maartenscollege
  • Aart van der Leeuwkade 14
  • 2274KX Voorburg
  • Marloes de Koning
  • Vestigingscoördinator
+31611331925

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie