Lyceo Waddinxveen – Coenecoop College

Waddinxveen Coenecoop College – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In samenwerking met het Coenecoop College in Waddinxveen biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. De diensten van Lyceo zijn voor alle leerlingen, zittende op het Coenecoop College, van alle niveaus en alle jaren. Door de samenwerking met het Coenecoop College, kunnen we je een veilige en vertrouwde plek aanbieden in vaste klaslokalen binnenin je school. Na je laatste lesuur kom je naar onze lokalen waar je aan de slag gaat met je maak- en leerwerk. Een prettige en fijne sfeer staat hierbij voorop. Daar hoort ook een glas water, kopje thee of warme chocolademelk bij, met af en toe een pauze tussen het huiswerk maken en leren door.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Bradley Isenia

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op Coenecoop College in Waddinxveen zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Waddinxveen – Coenecoop College
 • Oude Dreef 6
 • 2741ST Waddinxveen
 • Bradley Isenia
 • Vestigingsmanager
+31657186151

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Waddinxveen

Bij ons staat iedere leerling centraal. Een team van bekwame en fijne begeleiders staat elke dag klaar om je op te vangen en de ondersteuning te bieden die jij nodig hebt. Samen met je ouders stellen we persoonlijke doelen op aan de start van de huiswerkbegeleiding. Deze worden tussendoor geëvalueerd en bijgesteld om de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te maken en aan de aspecten te werken waar de begeleiding het hardst nodig is.

Wij werken nauw samen met je mentor, afdelingsleider en andere docenten, om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Dit doen we om zo samen het beste uit jou naar boven te halen en je vaardigheden mee te geven die in je rest van je schoolcarrière van pas zullen komen. Daarnaast zal de Vestigingsmanager regelmatig contact hebben met je ouders om hen op de hoogte te houden van de vorderingen. Zo kunnen we samen bijdragen aan de start van een succesvolle toekomst!

Voor specifieke vragen kan je contact opnemen via de telefoon of e-mail. Er kan dan een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken. We horen graag of wij iets voor jou kunnen betekenen!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Coenecoop College.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Waddinxveen kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Plannen, samenvatten, lezen, opdrachten maken, presentaties voorbereiden, woordjes leren, grammatica oefenen... Er komt een hoop kijken bij al dat huiswerk! Voor iedere leerling die rust, persoonlijke aandacht en structuur nodig heeft bieden wij uitkomst. Een groep vaste begeleiders gaat samen met jou aan de slag met je dag- of weekplanner. Er wordt aandacht besteed aan belangrijke studievaardigheden zoals plannen, samenvatten en het ‘echt’ leren van een tekst. Iedere individuele leerling staat bij ons centraal. Samen zorgen we er samen voor dat het huiswerk wordt gemaakt en het leerwerk wordt geleerd en overhoord. Hierbij werken wij toe naar je zelfstandigheid. Waar in het begin veel hulp en begeleiding zal worden aangeboden, zal deze uiteindelijk steeds meer afnemen naarmate je zelfvertrouwen groeit en je cijfers verbeteren. We hebben verschillende trajecten waarbij je steeds meer zelfstandigheid aangeboden wordt.

  Bijles

  Heb je hulp nodig bij één bepaald vak omdat je achterloopt of heb je nog even een extra duwtje in de rug nodig voor een proefwerk? Dan is bijles de uitkomst! Onze getrainde bijlesbegeleiders hebben de juiste vakkennis om jou te kunnen helpen, alle vragen te beantwoorden en je te voorzien van tips & tricks. Tijdens de bijles krijg je alle aandacht door de één-op-één begeleiding van een vaste begeleider. Een bijles bij Lyceo is mogelijk tijdens schooluren op iedere gewenst moment en tijdstip.