Lyceo Waddinxveen -
Coenecoop College

Erna Vermeij

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op Coenecoop College in Waddinxveen zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

 

Heeft u vragen? Neem contact op!Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Waddinxveen

Bij ons staat iedere leerling centraal. Een team van bekwame en fijne begeleiders staat elke dag klaar om je op te vangen en de ondersteuning te bieden die jij nodig hebt. Samen met je ouders stellen we persoonlijke doelen op aan de start van de huiswerkbegeleiding. Deze worden tussendoor geëvalueerd en bijgesteld om de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te maken en aan de aspecten te werken waar de begeleiding het hardst nodig is.

Wij werken nauw samen met je mentor, afdelingsleider en andere docenten, om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Dit doen we om zo samen het beste uit jou naar boven te halen en je vaardigheden mee te geven die in je rest van je schoolcarrière van pas zullen komen. Daarnaast zal de Vestigingsmanager regelmatig contact hebben met je ouders om hen op de hoogte te houden van de vorderingen. Zo kunnen we samen bijdragen aan de start van een succesvolle toekomst!

Voor specifieke vragen kan je contact opnemen via de telefoon of e-mail. Er kan dan een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken. We horen graag of wij iets voor jou kunnen betekenen!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Coenecoop College.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Stapelt die berg huiswerk zich maar op? Tijdens de huiswerkbegeleiding streven we ernaar om het maak- en leerwerk van je zoon of dochter volledig af te ronden, zodat dit geen zorg meer is voor thuis. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Daarbij leren we je zoon of dochter, via een vooraf opgesteld persoonlijk ontwikkelingsplan, om zelfstandig en gestructureerd te werken. Inclusief toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Oefenen!

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarmee jij en je kind volledig worden ontzorgd. Dat is het Lyceo Examenjaar. We begeleiden je kind op de eigen school of op een van onze vestigingen met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast krijgt je kind een Lyceo Samenvatting en toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Examen Oefenen. Dit kan desgewenst worden aangevuld met StudieKeuzeAdvies en examenvreesreductietraining. Je kind krijgt kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving, vol extra oefenmateriaal voor alle examenvakken. Samen met een persoonlijke begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen! Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart