Lyceo/AFTER’S COOL Wassenaar – Langstraat

Huiswerkbegeleiding Wassenaar – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De nieuwe vestiging van AFTER’S COOL Wassenaar bevindt zich in de Langstraat op nummer 11. Het ligt midden in het centrum van Wassenaar, tussen alle basis- en middelbare scholen. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor iedereen. Op deze locatie worden leerlingen door hun hele schoolcarrière heen begeleid: van de doorstroomtoets tot aan het eindexamen!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo/AFTER’S COOL Wassenaar – Langstraat
 • Langstraat 11
 • 2242KJ Wassenaar
 • Victor Hupe
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding Wassenaar

  Begeleiding tijdens de schoolcarrière kan voor iedere leerling een meerwaarde zijn. Daarom bieden wij bij AFTER’S COOL Wassenaar huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding voor alle leerlingen en studenten van groep drie tot aan het afstuderen. Basisschoolleerlingen bieden wij ondersteuning met rekenen, taal en de CITO. Middelbare scholieren van scholen helpen wij door middel van huiswerkbegeleiding en bijlessen, maar ook studenten van elke type onderwijs bieden wij een steuntje in de rug door middel van coaching of bijlessen. Naast de inhoudelijke ondersteuning werken we bij AFTER’S COOL Wassenaar ook aan de persoonlijke doelen en reiken we de juiste handvatten aan zodat de leerling of student zelfstandiger leert werken.

  Wij zijn vijf dagen per week geopend om ondersteuning te bieden. We zitten op een centrale locatie, zodat leerlingen van middelbare scholen zoals Rijnlands Lyceum en Adelbert College binnen 10 minuten fietsafstand bij ons op de vestiging kunnen zijn. Al onze individuele diensten kunnen ook buiten deze tijden in overleg worden gepland. Benieuwd geworden? Loop gerust eens binnen of neem via de mail/telefonisch contact met ons op.

  Victor Hupe

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Victor Hupe. Samen met het team aan begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Sinds vorig jaar november ben ik de vestigingsmanager in Wassenaar. Kort daarvoor ben ik afgestudeerd aan de TU Delft. Hier heb ik de bachelor industrieel ontwerpen en de master Strategic Product Design afgerond. Tijdens mijn studie heb ik altijd bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining gegeven. Op mijn locatie wil ik deze ervaring gebruiken om te balans te vinden tussen het puberbrein en de focus op schoolwerk. Mijn team en ik kunnen op deze manier passende begeleiding bieden voor ieder kind, want iedereen is bij ons welkom.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Als je jouw kind hebt aangemeld voor huiswerkbegeleiding, voeren we samen met jou en je kind een intakegesprek. Aan de hand hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt waarin we de doelstellingen en wensen van hem of haar op een rij zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, als dat nodig is, het plan bij. Doordat jouw kind wekelijks op locatie is, kunnen de begeleiders en de vestigingsmanager de voortgang goed monitoren en bijsturen waar dat nodig is. Zowel ouders als leerlingen hebben hier baat bij. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgt jouw zoon of dochter actieve en persoonlijke begeleiding en wordt hij of zij gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Wij helpen de basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met groep 8 aan een stevige basis. De begeleiding begint altijd met een kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken naar de aandachtsgebieden en aan de hand daarvan een persoonlijk plan van aanpak opstellen. Samen met een vaste begeleider gaat jouw kind vervolgens werken aan de aandachtspunten. Dit doen we met persoonlijke en positieve aandacht, zodat jouw kind meer zelfvertrouwen en plezier in het leren krijgt.

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Remedial teaching

  Heeft jouw zoon of dochter moeite met taal- of rekenvaardigheden? Kan jouw kind wel een steuntje in de rug gebruiken om met meer zelfvertrouwen en plezier naar school te gaan? Met ons remedial teaching programma kunnen wij jouw kind hierbij ondersteunen.

  Vestiging op kaart