Lyceo Wassenaar – Schouwweg

Huiswerkbegeleiding Wassenaar – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van Lyceo Wassenaar bevindt zich op de Schouwweg nummer 13 aan het pleintje. Deze vestiging is centraal gelegen in Wassenaar tussen de middelbare scholen en basisscholen in. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor iedereen. Wij begeleiden leerlingen door hun hele schoolcarrière heen, van CITO tot aan het afstuderen.

Mijn naam is Eveline Verweij en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Lyceo op de Schouwweg 13 in Wassenaar. Ik heb Kind- en Jeugdpsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en heb hiernaast veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en jongeren. Ik vind het belangrijk om leerlingen op een positieve manier te stimuleren, waardoor zij zich kunnen ontwikkelen. We bouwen aan structuur, zelfstandigheid en plezier in het leren. Daarnaast onderhoud ik graag veel contact met de ouders en de school om de voortgang goed te kunnen blijven monitoren. Zo proberen we samen uw kind op weg te helpen in zijn schoolcarrière en hen voor te bereiden op de toekomst.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Wassenaar

Begeleiding tijdens de schoolcarrière kan voor iedere leerling een meerwaarde zijn. Daarom bieden wij bij Lyceo Wassenaar begeleiding voor alle leerlingen en studenten van groep drie tot aan het afstuderen. Basisschoolleerlingen bieden wij ondersteuning met rekenen, taal en de CITO. Middelbare scholieren helpen wij door middel van huiswerkbegeleiding en bijlessen, maar ook studenten van elke type onderwijs bieden wij een steuntje in de rug door middel van coaching of bijlessen. Naast de inhoudelijke ondersteuning werken we bij Lyceo Wassenaar ook aan de persoonlijke doelen en reiken we de juiste handvatten aan zodat de leerling of student zelfstandiger leert werken.

Wij zijn 6 dagen per week geopend, van zondag tot en met vrijdag, om ondersteuning te bieden. Voor huiswerkbegeleiding zijn wij geopend van 14:00 tot 18:15. Al onze individuele diensten kunnen ook buiten deze tijden in overleg worden gepland. Benieuwd geworden? Loop gerust eens binnen! We zijn telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur en in het weekend tot 17.00 uur.

Op deze vestiging in Wassenaar kun je terecht voor:

Bijles

Wil je meer zekerheid over vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Lyceo Wassenaar iets voor jou! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kun je terecht met al je vragen. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt!

Huiswerkbegeleiding

Wil je weten hoe je het beste kan leren voor een toets? Heb je moeite met het inplannen van je huiswerk naast alle leuke activiteiten die je wil doen? Kan je je thuis maar moeilijk concentreren? Daar kunnen wij bij Lyceo jou mee helpen! Tijdens onze huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen, het aanleren van studievaardigheden en het leren zelfstandig te werken. Je kan altijd met al je vragen terecht bij ons begeleiders en de vestigingscoördinator. Zij zullen er alles aan doen om jou te helpen!

Basisschoolbegeleiding

Heeft uw kind moeite met spelling, keersommen of begrijpend lezen? Bij Lyceo Wassenaar bieden wij basisschoolbegeleiding voor leerlingen van groep 3 tot en met groep 8. Deze begeleiding is op maat gemaakt, gericht op uw kind, om uw kind voor te bereiden op een volgend leerjaar of de middelbare school.
Tijdens de begeleiding oefenen we met lezen, schrijven en rekenen. Dit doen we aan de hand van onze eigen lesmateriaal: Lyceo Junior. In groep 7 en 8 besteden we ook extra aandacht aan de Entree- en/of Citotoets. Onze begeleiders zijn ervaren in het werken met kinderen in de basisschoolleeftijd. Zij hebben een pedagogische achtergrond en zullen samen één op één met uw kind werken aan de vaardigheden.

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining bij krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.
  • Lyceo Wassenaar Schouwweg 13
  • Schouwweg 13
  • 2243BB Wassenaar
  • Eveline Verweij
  • Vestigingscoördinator
+31641255835