Huiswerkbegeleiding Wassenaar – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van Lyceo Wassenaar bevindt zich op de Schouwweg nummer 13 aan het pleintje. Deze vestiging is centraal gelegen in Wassenaar tussen de middelbare scholen en basisscholen in. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor iedereen. Wij begeleiden leerlingen door hun hele schoolcarrière heen, van CITO tot aan het afstuderen.

Huiswerkbegeleiding Wassenaar

Begeleiding tijdens de schoolcarrière kan voor iedere leerling een meerwaarde zijn. Daarom bieden wij bij Lyceo Wassenaar begeleiding voor alle leerlingen en studenten van groep drie tot aan het afstuderen. Basisschoolleerlingen bieden wij ondersteuning met rekenen, taal en de CITO. Middelbare scholieren helpen wij door middel van huiswerkbegeleiding en bijlessen, maar ook studenten van elke type onderwijs bieden wij een steuntje in de rug door middel van coaching of bijlessen. Naast de inhoudelijke ondersteuning werken we bij Lyceo Wassenaar ook aan de persoonlijke doelen en reiken we de juiste handvatten aan zodat de leerling of student zelfstandiger leert werken.

Wij zijn 6 dagen per week geopend, van zondag tot en met vrijdag, om ondersteuning te bieden. Voor huiswerkbegeleiding zijn wij geopend van 14:00 tot 18:15. Al onze individuele diensten kunnen ook buiten deze tijden in overleg worden gepland. Benieuwd geworden? Loop gerust eens binnen!

Op woensdagen van 15:30 tot 17:30 kun je terecht op ons inloopspreekuur. Je bent van harte welkom om kennis te maken met onze medewerkers.